Preskoči na glavno vsebino

Objave

Prikaz objav, dodanih na december, 2008

Vesele božične praznike

Nekaj pa mi je le uspelo spraviti skupaj. Čestitka je bila narejena za mojo sodelavko in sedaj, ko vem, da jo je že prejela, jo tudi objavljam. Punčka na klopci je pobarvana s tria markerji in izrezana s fiskarsovim Shape cutter -jem. Rdeči krog v ozadju je izrezan s škarjami z valovitim vzorcem (tokrat je hrošček pridno počival). Vzorčasti papir je kupljen na spletu pri The Shabby Shoppe in natisnjen na malo boljši inkjet papir. Za lepši izgled sem na listkih na klopci uporabila malo bleščic in za rdeče pikice na sredini pa Liquid pearls barve Ruby Red. Upam, da vam je všeč.  Sedaj se pa moram še malo pohvaliti. Ker sem bila celo leto pridna mamica in žena, mi je Božiček pod jelkico pustil tole: Kaj naj rečem. Hvala dragi možek , bom pridna še celo naslednje lepo :)  Hvala.

Še nekaj iz stare zaloge

Objavljam še nekaj čestitk iz stare zaloge. Ta teden nisem uspela narediti niti ene. Moje dve leti stara punčka Emma je zbolela in časa za čestitke je preprosto zmanjkalo. Upam, da bo naslednji teden boljša, prazniki se bližajo in opravkov je kar veliko, med temi tudi obisk Dedka Mraza. Čestitke, ki jih objavljam so narejene s pomočjo nepogrešljivega Cuttlebuga , njegovih štanc , nestijev . Snežak na zadnji čestitki je odtisnjen s štampiljko in VersaMark blazinico ter toplotno embosiran z belim embossing praškom.

Miklavževo darilo

A ni priden tale Miklavž? Sedaj po novem ne prinaša več samo bonbone in čokolade, ampak tudi nekakšne čudne craft - arske naprave.... Predstavljam vam Squeeze proizvajalca QuicKutz . Roza napravica je moja zadnja pridobitev, sicer je malo čudne oblike, ampak zagotavljam vam, da dobro služi svojemu namenu. Sprašujete se zakaj Squeeze , če pa sem že lastnica zelenega hroščka. To pa zato, ker sem ga dobila v akciji na Craftsulove   za 25 funtov. Pri njih večkrat naročam saj imajo velikokrat zelo zanimive akcije. Naj povem, da je bil v škatli še poleg roza napravice,  komplet abecednih štanc (glej škatlo na sliki). Štance super pašejo tudi v hroščka (preizkušeno). Squeeze je zelo preprost za uporabo, kvalitetno narejen, reže zelo lepo (lepi čisti rezi), moti me le to, da pri prepogosti uporabi začne malo dlan boleti - možno je še dokupiti nekakšen adapter , ki ti omili te težave in ti da dodatno moč pri stiskanju. Toliko na kratko, mogoče v naslednjih dneh kaj več. Sedaj pa komaj ča

I was tagged - bila sem pofočkana

Draga BojaMoja vidim ja, da si me pofočkala. No, pa poskusimo. Sedem naključnih resnic o sebi: 1. Zelo rada berem ljubezenske romane, predvsem tiste zgodovinske 2. Uživam, ko me mož razvaja 3. Jezi me neusklajenost barvnega profila med monitorjem in tiskalnikom (še vedno) 4. Sem odvisnik spletnega nakupovanja zato obožujem trgovine, ki ne zaračunavajo poštnine 5. Sem zelo samokritična 6. V soboto in nedeljo zjutraj se zelo, zelo zgodaj vstanem in uživam v miru ob dobri kavici 7. Obožuje Lindt čokolado, tisto s pomarančo. Pofočkam pa: Johano Heleno Bolho Sonjo Natašo McCrafty Sandro Zanimiva izkušnja pofočkanja, pa čeprav točnih pravil ne poznam. Ni lahko izbrskati sedem resnic o sebi. Poskusite, presenetilo vas bo.

Preprosto rdeča

Še ena v mojem preprostem stilu. Po pravici povedano, ko sem jo začela izdelovati, jo sploh nisem imela takšno v mislih. Začetni plan je bil čisto drugačen, ampak papirček gor, papirček dol, luknjica tu, luknjica tam in rezultat je tu. Posebnost so samo smrekice, ki so toplotno embosirane z belim embossing praškom, ostalo pa je samo eko karton za osnovo in rdeč kartonček in beli trakec za dekoracijo. Čestitka je fotografirana s flešem , kar me osebno moti. Raje imam naravno dnevno svetlobo, ker imam občutek, da takrat pridejo barve in oblike bolj do izraza. Ampak te dni imamo pomanjkanje sonca in ko pridem domov je že tema... Sonček kje si?