Preskoči na glavno vsebino

PozdravLep pozdrav vsem. Končno mi je uspelo oblikovati moj blogec, ki ga posvečam moji zvezdici Emmi. Ime "Lušno in lepo" je pravzaprav rezultat njenega gledanja pujse Pepe do onemoglosti, in med mnogimi epizodami je tudi ta, ko gospa Gazela uči balet in ponavlja besede "Lušno in lepo". Ne vem zakaj, ampak te besede so na takšen ali drugačen način spremljale našo družinico vsaki dan zato so se mi zdele prikladne za poimenovanje mojega bloga.

Rada bi povedala, da obožujem izdelovanje čestitk. Trudim se po mojih najboljših močeh, saj prostega časa je malo pa še veliko tega se je za naučiti. Vesela bom vsakega komentarja zato kar po domače "brez dlake na jeziku". Za začetek objavljam čestitko, ki sem jo oblikovala te dni in je zame prav posebna, saj sem prvič barvala s tria markeji. Za prvič je še kar zadovoljivo....

Še enkrat lep pozdrav vsem obiskovalcem mojega bloga in nasvidenje do naslednjič.

Komentarji

  1. Oooooooo prečudovita je :)

    Pohvale za pogum pri odprtju bloga. Boš videla, da je prav zabavno :)))

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Vabilo za prvo sveto obhajilo

Hecna stran mojega ustvarjalnega življenja je ta, da moji možgani neprestano delujejo v smeri novih zamisli, postopkov, materialov (jaz to imenujem mentalno ustvarjanje)...., ko pa je potrebno ustvariti nekaj konkretnega (na materialni ravni) odpovejo na čisti liniji. Kakšen teden nazaj sem dobila naročilo za izdelavo vabil za prvo sveto obhajilo. Prepuščena mi je bila izbira tako barve, oblike kot motivov - skratka vse .... kaj pa sedaj ???? Praznina! Dva dni sem potrebovala, da sem prišla do končnega zaključka kako bi naj to vabilo izgledalo, pa še nisem bila čisto prepričana. Je pa res, ko sem enkrat začela z izdelavo - risanjem, rezanjem, .... - pa idejam ni bilo konca. Tako sem prišla do spoznanja, da ni dobro da izgubljam čas v možganskem premlevanju, temveč da se podam v takojšnjo ustvarjalno akcijo.  Že nekaj časa me bolj privlačijo drugačne oblike vabil in čestitk, zato sem se tudi za to priložnost  odločila za nekaj posebnega. Ker pa nisem bila prepričana, da bo to moji str…

Spominček ob rojstvu otroka

Seveda je splet vir mojih inspiracij, tako da tudi tale spominček ima tam svoje korenine. Že nekaj časa nazaj sem videla čisto preprosto tiskano voščilnico z motivom dojenčka pod odejico in ker mi je bila tako všeč sem ji malo priredila v mojem stilu. Narejena je za oba moja otroka - v roza in modri barvi. Notri pride še fotografija in pa ime z datumom rojstva. Je pa fajn, ko se tale spominček lahko uporabi tudi kot vabilo :)
Upam, da je tudi vam všeč. 
Lepo se imejte,


Prvo sveto obhajilo

Letos sem oblikovala dve novi vabili za prvo Sveto obhajilo. Prvo vam predstavljam danes. Osnova je žepek iz perlastega kartončka z reliefnimi vzorčki, satenastim trakom in dodatkom papirnate vrtnice ali metuljčka. Pripravila sem tako roza kot modro različico, vendar roza mi je toliko bolj pri srcu, ker jo bom letos najverjetneje uporabila za obhajilo moje princeske.
V žepek pride zataknjeno vabilo z besedilom - tokrat namesto običajne pravokotne oblike sem se odločila za malce drugačno obliko :)
Prilagam še nekaj slikic.