sobota, 06. december 2008

Miklavževo darilo
A ni priden tale Miklavž? Sedaj po novem ne prinaša več samo bonbone in čokolade, ampak tudi nekakšne čudne craft-arske naprave.... Predstavljam vam Squeeze proizvajalca QuicKutz. Roza napravica je moja zadnja pridobitev, sicer je malo čudne oblike, ampak zagotavljam vam, da dobro služi svojemu namenu. Sprašujete se zakaj Squeeze, če pa sem že lastnica zelenega hroščka. To pa zato, ker sem ga dobila v akciji na Craftsulove  za 25 funtov. Pri njih večkrat naročam saj imajo velikokrat zelo zanimive akcije. Naj povem, da je bil v škatli še poleg roza napravice,  komplet abecednih štanc (glej škatlo na sliki). Štance super pašejo tudi v hroščka (preizkušeno). Squeeze je zelo preprost za uporabo, kvalitetno narejen, reže zelo lepo (lepi čisti rezi), moti me le to, da pri prepogosti uporabi začne malo dlan boleti - možno je še dokupiti nekakšen adapter, ki ti omili te težave in ti da dodatno moč pri stiskanju. Toliko na kratko, mogoče v naslednjih dneh kaj več. Sedaj pa komaj čakam na Božička.


3 komentarji:

 1. Noro dober Miklavž :D Pa še rozi darilca nosi :) takega bi pa tudi jaz :) Super, ti privoščim, ker vem, da boš dobro porabila.
  Zdaj pa kaj lepega ustvari.

  OdgovoriIzbriši
 2. Bravo za Miklavža. Sam so se res obogatili tile dobri možje, ker take fajne darilce nosijo.

  OdgovoriIzbriši
 3. Joj kako lepo, da te je obiskal Miklavž! Jaz pa zgleda, da nisem bila dovolj pridna. Pa kako dobro darilo ti je prinesel!!

  OdgovoriIzbriši