sobota, 18. julij 2009

Po dolgem, dolgem času....
.... se ponovno oglašam. Vse je OK, le malce oddiha sem si privoščila. Junij mesec ji bi res malo preveč naporen. Julij je bil boljši - dopustniški, ampak vsega lepega je enkrat konec in ponovno služba, služba.... No, kljub vsemu mi je uspelo narediti tudi eno čestitko, in sicer za eno posebno priložnost - rojstni dan moje poročne priče. Pravzaprav gre za mojo bližnjo sosedo, drugače doma iz Trsta, ki ima rada morje in barke, zato tudi morska tematika na čestitki. Buon compleanno oziroma čestitke za rojstni dan sem kar prenesla na valove morja z barčico, ki pluje pod rumenim soncem in plažo z dežničkom v ozadju. Skratka taka poletna.... Štampiljke, ki sem jih uporabila so od proizvajalca Unity stamp company. Dežniček in oblaček v ozadju sta odtisnjeni z Versamark blazinico in toplotno embosirani s prozornim embossing praškom. Napis na valovih je nastal v Illustratorju in kasneje natisnjen na debelejši bel papir. Da sem dobila dober 3D efekt sem uporabila kar dosti oboje stransko lepilnih blazinic in to na valovih, barčici in tudi soncu. Objavljam še eno sliko kjer se to lepo vidi.


Punce (pa fantje tudi), če ste na dopustu, uživajte. Želim vam veliko sonca in lepega vremena :)
6 komentarjev:

 1. Zelo lepa, domiselna ... čisto tvoja. Med vsem drugim, kar si uporabila na čestitki, mi je še posebej všeč, kako si naredila valove. Superca!

  OdgovoriIzbriši
 2. Zelo dodelana, lepa, morska čestitka.

  OdgovoriIzbriši
 3. :) tudi meni so zelo všeč valovi ... pa sonček :)

  OdgovoriIzbriši
 4. Full dobra čestitka, res zelo poletna. Všeč so mi vsi pop up detajli.

  OdgovoriIzbriši
 5. Čeprav se dolgo časa ne ogasiš, potem s svojo objavo in popolno čestitko vse nadoknadiš! Všeč mi je belina, ki jo na svojih čestitkah rada uporabljaš. Tako nežna, čista in nedolžna... Lepo!

  OdgovoriIzbriši