Preskoči na glavno vsebino

Snežinka
In seveda še ena čestitka iz moje "eko" serije. Kot vse ostale do sedaj je tudi tale narejena po istem kalupu. Novoletna kroglica je izrezana s Cutlebbug-ovo štanco ter okrašena s snežinko z bleščicami in kristalčkom na sredini. Toliko za danes, ura je pozna, boljše da grem spat, ker zeham kot medved.... nevarno, da pojem računalnik :) Lahko noč!Komentarji

 1. Res luštno in lepo, nežno in čisto. To mi pade na misel ob pogledu na tvoje čestitke. Tudi tale je čisto "tvoja".

  OdgovoriIzbriši
 2. Se kar pridružujem gornjima mnenjema.

  OdgovoriIzbriši
 3. Vedno znaš dodati pravi ščepec od vsakega detajla, da vedno izpade tako lušno. Vedno rada pogledam tvoje čestitke.

  OdgovoriIzbriši
 4. Tvoje čestitke so tako lepe, čiste ... Meni se zdi prava umetnost narediti tako, kjer ni preveč vsega, pa je vseeno tako zapolnjena. Joj, upam, da razumeš, kaj hočem povedati :)

  OdgovoriIzbriši
 5. Spet ena lepotica. Zelo elegantna.

  OdgovoriIzbriši
 6. Tvoja eko serija je super in vse čestitke so prekrasne.

  OdgovoriIzbriši
 7. Spet vzdihujem in občudujem tvojo kreativnost, predvsem to, kako znaš z navidez preprostimi elementi ustvariti popolno celoto!

  OdgovoriIzbriši
 8. Te tvoje čiste čestitke so tok fajn za pogledat. Res lepa.

  OdgovoriIzbriši
 9. Lep ain nežna-kot vedno. Pa tako dobre barve izbrane.

  OdgovoriIzbriši
 10. Nežna :) cartlih :)

  Pa kako tebi uspe skombinirati več barv v tako harmonično celoto ...

  OdgovoriIzbriši
 11. Kako super si uporabila okrogel tag in vse tako elegantno dokončala.

  OdgovoriIzbriši
 12. o, krasna je... cart in dovršena.

  OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Vabilo za prvo sveto obhajilo

Hecna stran mojega ustvarjalnega življenja je ta, da moji možgani neprestano delujejo v smeri novih zamisli, postopkov, materialov (jaz to imenujem mentalno ustvarjanje)...., ko pa je potrebno ustvariti nekaj konkretnega (na materialni ravni) odpovejo na čisti liniji. Kakšen teden nazaj sem dobila naročilo za izdelavo vabil za prvo sveto obhajilo. Prepuščena mi je bila izbira tako barve, oblike kot motivov - skratka vse .... kaj pa sedaj ???? Praznina! Dva dni sem potrebovala, da sem prišla do končnega zaključka kako bi naj to vabilo izgledalo, pa še nisem bila čisto prepričana. Je pa res, ko sem enkrat začela z izdelavo - risanjem, rezanjem, .... - pa idejam ni bilo konca. Tako sem prišla do spoznanja, da ni dobro da izgubljam čas v možganskem premlevanju, temveč da se podam v takojšnjo ustvarjalno akcijo.  Že nekaj časa me bolj privlačijo drugačne oblike vabil in čestitk, zato sem se tudi za to priložnost  odločila za nekaj posebnega. Ker pa nisem bila prepričana, da bo to moji str…

Spominček ob rojstvu otroka

Seveda je splet vir mojih inspiracij, tako da tudi tale spominček ima tam svoje korenine. Že nekaj časa nazaj sem videla čisto preprosto tiskano voščilnico z motivom dojenčka pod odejico in ker mi je bila tako všeč sem ji malo priredila v mojem stilu. Narejena je za oba moja otroka - v roza in modri barvi. Notri pride še fotografija in pa ime z datumom rojstva. Je pa fajn, ko se tale spominček lahko uporabi tudi kot vabilo :)
Upam, da je tudi vam všeč. 
Lepo se imejte,


Prvo sveto obhajilo

Letos sem oblikovala dve novi vabili za prvo Sveto obhajilo. Prvo vam predstavljam danes. Osnova je žepek iz perlastega kartončka z reliefnimi vzorčki, satenastim trakom in dodatkom papirnate vrtnice ali metuljčka. Pripravila sem tako roza kot modro različico, vendar roza mi je toliko bolj pri srcu, ker jo bom letos najverjetneje uporabila za obhajilo moje princeske.
V žepek pride zataknjeno vabilo z besedilom - tokrat namesto običajne pravokotne oblike sem se odločila za malce drugačno obliko :)
Prilagam še nekaj slikic.