Preskoči na glavno vsebino

Muffin vabila






Najprej en lep pozdravček vsem. Dnevi mi kar bežijo in skoraj ne morem verjeti, da je že več kot štiri mesece mimo od moje zadnje objave. Veliko vsega, mogoče še skoraj preveč vsega, se je zgodilo v tem obdobju, tako, da ne vem kje točno začeti.
Skratka, dobili smo novega družinskega člana, majhnega pridnega fantka, ki pa je svoj prihod malce priredil po svoje in namesto “pridem septembra” je bilo “pridem julija”. En mesec in pol prej iz trebuha je seveda terjalo svoje, tako da smo bili vsega skupaj kar 24 dni v bolnici. Kljub začetni rahli krizi je bilo kasneje vse v redu. Sedaj je fantina pravi korenjak in bo prav kmalu praznoval svoj tretji mesec starosti. Za nami je tudi praznovanje četrtega rojstnega dne naše princeske “starejše sestrice”. Za tole priložnost sem izdelala prav posebna “muffin” vabila.







Veliko tega je bilo izrezanega z mojim Cricut strojčkom, izjema so srčki za katere sem uporabila nestije in Cuttlebug strojček. Začetna ideja je bila izdelava češnjice ali jagode za na vrh kolačka, ampak ker mi v danem trenutku najbolj primanjkuje časa sem se odločila za srčke - dvakrat skozi strojček in že je končano :) . Da sem ostala na tematiki kolačkov sem za rojstnodnevno zabavo spekla tudi dobre muffin kolačke. Niso bili tako lepi kot tej na sliki, so pa bili zelo, zelo okusni. Končno sem najdla dober recept in če ga želite sprobati še vi, pokukajte na blog http://receptiizmojebiljeznice.blogspot.com/ - same dobrote. Recept pa je “Čokoladni muffini sa srcem od kokosa”.






In še za konec. V tem obdobju sem se tudi odločila za spremembo izgleda mojega bloga. Projekta sem se lotila kar sama in nastalo je tole kar vidite. Tale zadevca mi je vzela kar nekaj časa, zato upam da vam je novi videz všeč.








Komentarji

  1. Čestitke za novega družinskega člana!!!! ♥♥♥
    Vabila so čudovita in še dobro, da me ti spomneš na Cricut-a, ker včasih kar pozabim, da ga imam. Ko pa pri tebi vidim vse te lepote, me pa kar prime, da bi kaj ustvarila z njim. :))
    In tudi blog ima super preoblekico. Sem jo opazila takoj, ko sem prišla na blog. :)

    Lepo se imej,
    •*´¨`*••♥ Manuela ♥••*´¨`*•

    OdgovoriIzbriši
  2. Prekrasna vabilca! Uživaj z malčkom in veliko princesko!

    OdgovoriIzbriši
  3. Joj, Mojca, kako sem te pogrešala!! Sedaj pa vsa srečna berem, da se je povečala družinica, za kar čestitam. Da bi se imeli radi!
    Ne mi rečt, da je preobleka za blog tvoje delo??? Super je in mi je zelo všeč.
    Vabila pa so čudovita.

    OdgovoriIzbriši
  4. Čestitam! Res sem vesela, da ste sedaj vsi OK in uživate!
    Vabila pa so čudovita, kot so tvoji izdelki vedno čudoviti!

    OdgovoriIzbriši
  5. Najprej čestitke za malega novega člana družinice. Uživajte vsi skupaj.
    Nato pa pohvala za res lična vabilca. Prav pogrešala sem tvoje objave in tvoj stil ustvarjanja.
    Saj razumem, da zdaj ni več toliko časa, kdaj pa kdaj pa le upam, da boš uspela še kaj lepega ustvarit.

    OdgovoriIzbriši
  6. Lepo da si nazaj. Najprej pa seveda čestitike za pomladitev družine.

    Kot vsak tvoj izdelek - čistih in preprostih linij - mi je tudi nov izgled bloga všeč.

    Mislim, da je čas, da se tudi jaz lotim novega izgleda. Je težko?

    Pa hvala za link do dobesedno dobrega bloga!

    Uživaj!

    OdgovoriIzbriši
  7. Tale vabilca so pa kot naziv tvojega bloga LUŠTNA IN LEPA. Super ideja!

    OdgovoriIzbriši
  8. Čestitke in dobrodošlica malčku! Vabila so pa krasna.

    OdgovoriIzbriši
  9. Tole je pa prava njamsi kombinacija. Luštna vabila si naredila.

    OdgovoriIzbriši
  10. Najprej čestitke za novega člana. Kot drugo sem se najprej zapičila v izgled bloga, ki mi je blazno všeč. Preprost, pa tako lušn s to obrobo in pikapolonico in čebelico in napisem. Vabila so zelo zelo lušna in pa hvala za recept.

    OdgovoriIzbriši
  11. Čestitke za najmlajšega člana. veseli me, da se je vse srečno izteklo in da sedaj že veselo uživate.

    Novi izgled bloga mi je zelo všeč. :)

    Vabila so zelo kjut, tisti srček na vrhu jih naredi prav ljubka.

    OdgovoriIzbriši
  12. Čestitke za fantka! Lepo, da je vse vredu z njim.

    Vabilca pa so zelo srčkana :)

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Vabilo za prvo sveto obhajilo

Hecna stran mojega ustvarjalnega življenja je ta, da moji možgani neprestano delujejo v smeri novih zamisli, postopkov, materialov (jaz to imenujem mentalno ustvarjanje)...., ko pa je potrebno ustvariti nekaj konkretnega (na materialni ravni) odpovejo na čisti liniji. Kakšen teden nazaj sem dobila naročilo za izdelavo vabil za prvo sveto obhajilo. Prepuščena mi je bila izbira tako barve, oblike kot motivov - skratka vse .... kaj pa sedaj ???? Praznina! Dva dni sem potrebovala, da sem prišla do končnega zaključka kako bi naj to vabilo izgledalo, pa še nisem bila čisto prepričana. Je pa res, ko sem enkrat začela z izdelavo - risanjem, rezanjem, .... - pa idejam ni bilo konca. Tako sem prišla do spoznanja, da ni dobro da izgubljam čas v možganskem premlevanju, temveč da se podam v takojšnjo ustvarjalno akcijo.  Že nekaj časa me bolj privlačijo drugačne oblike vabil in čestitk, zato sem se tudi za to priložnost  odločila za nekaj posebnega. Ker pa nisem bila prepričana, da bo to

Prvo sveto obhajilo

Po dolgem času ponovno tukaj z vami ...  Da ne bo blogec sameval, sem se odločila, da objavim slikice novih vabil za prvo sveto obhajilo. V bistvu gre za eno vabilo v različnih barvnih odtenkih - v klasični roza in nežno modri izvedbi. Nekaj novosti pa je še v pripravi :) Lepo se imejte,

Spominček ob rojstvu otroka

Seveda je splet vir mojih inspiracij, tako da tudi tale spominček ima tam svoje korenine. Že nekaj časa nazaj sem videla čisto preprosto tiskano voščilnico z motivom dojenčka pod odejico in ker mi je bila tako všeč sem ji malo priredila v mojem stilu. Narejena je za oba moja otroka - v roza in modri barvi. Notri pride še fotografija in pa ime z datumom rojstva. Je pa fajn, ko se tale spominček lahko uporabi tudi kot vabilo :) Upam, da je tudi vam všeč.  Lepo se imejte,