nedelja, 01. maj 2011

Velikonočna jajčka
Najprej bi se vam rada zahvalila za vaše komentarje. Z veseljem jih redno prebiram in čisto vsak ima prav posebno mesto v mojem srcu. Kljub temu, da so moje objave tako redke in velikokrat prekratke, vem, da mi stojite ob strani in me vzpodbujate, da ostajam na svojih ustvarjalskih tirih. Tudi sama si želim pogostejših objav, vendar mi žal prostega časa hudo primanjkuje. Če pomislim, da bo moji princeski letos pet let, fantiču pa bomo julija prižgali prvo svečko.......  Ampak brez skrbi, ker Mojca še vedno miga in ustvarja (čeprav v poznih nočnih in zgodnjih jutranjih urah) in ker so vam moji izdelki všeč bom poskrbela, da boste z njimi redno seznanjeni in razvajeni :)

No, tudi danes vas bom malce razvajala - na jedilniku ponovno JAJCA - in to čisto posebna velikonočna jajca. Letos sem si za otroke omislila škatlasta papirnata jajca - s čokoladno vsebino, seveda. Načrt za izdelavo sem kupila na spletni strani www.mygrafico.com, pri rezanju pa sem si pomagala s Cricut strojčkom in SCAL programom. Jajca so visoka kar 19 cm in debela 5 cm. Živalce na pokrovu oziroma na sprednji strani jajca so prav tako izrezane s Cricut Expression strojčkom, rezalne načrte ali tako imenovane "svg file" pa sem kupila na spletni strani www.letteringdelights.com.

V nadaljevanju objavljam še nekaj slikic. Otroci so bili darila veseli. Škatlice so pa res vsestranske, moja princeska je svojega zajčka-jajčka takoj po čokoladni poslastici, napolnila s prstančki, verižicami, zapestnicami .....  sedaj pa mi ne da miru in me prosi še za punčko iz papirja. Na žalost zajček ni podoben nobeni Winxici pa še roza krilca nima .... Torej??? Sledi nadaljevanje ...... Upam, da se kmalu spet kaj oglasim - do takrat pa še enkrat hvala za vzpodbudne komentarje.


ZAJČEK JAJČEK


METULJČEK POTEPINČEK


JAJČNA POŠAST

7 komentarjev:

 1. Super so te škatlice, take razigrane in vesele. Nič čudnega, da je bila tvoja deklica navdušena in že videla druge potenciale :)))) Verjamem, da ti primanjkuje časa, če že za ustvarjanje ne, pa za objavljanje. Ampak mi trpimo :)))

  OdgovoriIzbriši
 2. Zelo lepe škatlice, tako pisane, nežne in hkrati tudi vesele. Motivi pa so luštni in za vse okuse - deklice in dečke :)
  p.s.
  Želim ti več prostega časa

  OdgovoriIzbriši
 3. Krasne škatlice in prav rada verjamem, da so jih bili otroci nadvse veseli.
  Verjetno tudi zaradi očesc, ki se premikajo. Super delo in sem vesela, ker si se oglasila. Upam, da v prihodnje bolj pogosto.

  OdgovoriIzbriši
 4. Čudovite škatlice, pa še kup uporabnih informacij si natresla v objavi :) Mogoče kdaj pridejo prav, čeprav sem zdaj v drugih vodah. Je pa prav hecno, kako točno vem, da je objava tvoja, ko vidim prvo fotografijo izdelka :)
  Čas še pride, ko črički zrastejo :) Verjemi, gre tako zelo hitro.

  OdgovoriIzbriši
 5. Kakšne vesele jajčke. Če prav razumem, so skrivale še sladko presenečenje. Lepo in sladko. Ubijalska kombinacija, vsaj zame. ;o)

  OdgovoriIzbriši
 6. Hudo! Zelo luštna jajčka in ne dvomim, da so jih bili otroci veseli, sploh ker so skrivala čokoladno presenečenje.

  OdgovoriIzbriši
 7. Čudovite škatlice so. Všeč so mi ljubki in hecni motivi na njih. kadar koli kaj pokažeš, mi je v veselje.

  OdgovoriIzbriši