Preskoči na glavno vsebino

Velikonočna jajčka
Najprej bi se vam rada zahvalila za vaše komentarje. Z veseljem jih redno prebiram in čisto vsak ima prav posebno mesto v mojem srcu. Kljub temu, da so moje objave tako redke in velikokrat prekratke, vem, da mi stojite ob strani in me vzpodbujate, da ostajam na svojih ustvarjalskih tirih. Tudi sama si želim pogostejših objav, vendar mi žal prostega časa hudo primanjkuje. Če pomislim, da bo moji princeski letos pet let, fantiču pa bomo julija prižgali prvo svečko.......  Ampak brez skrbi, ker Mojca še vedno miga in ustvarja (čeprav v poznih nočnih in zgodnjih jutranjih urah) in ker so vam moji izdelki všeč bom poskrbela, da boste z njimi redno seznanjeni in razvajeni :)

No, tudi danes vas bom malce razvajala - na jedilniku ponovno JAJCA - in to čisto posebna velikonočna jajca. Letos sem si za otroke omislila škatlasta papirnata jajca - s čokoladno vsebino, seveda. Načrt za izdelavo sem kupila na spletni strani www.mygrafico.com, pri rezanju pa sem si pomagala s Cricut strojčkom in SCAL programom. Jajca so visoka kar 19 cm in debela 5 cm. Živalce na pokrovu oziroma na sprednji strani jajca so prav tako izrezane s Cricut Expression strojčkom, rezalne načrte ali tako imenovane "svg file" pa sem kupila na spletni strani www.letteringdelights.com.

V nadaljevanju objavljam še nekaj slikic. Otroci so bili darila veseli. Škatlice so pa res vsestranske, moja princeska je svojega zajčka-jajčka takoj po čokoladni poslastici, napolnila s prstančki, verižicami, zapestnicami .....  sedaj pa mi ne da miru in me prosi še za punčko iz papirja. Na žalost zajček ni podoben nobeni Winxici pa še roza krilca nima .... Torej??? Sledi nadaljevanje ...... Upam, da se kmalu spet kaj oglasim - do takrat pa še enkrat hvala za vzpodbudne komentarje.


ZAJČEK JAJČEK


METULJČEK POTEPINČEK


JAJČNA POŠAST

Komentarji

 1. Super so te škatlice, take razigrane in vesele. Nič čudnega, da je bila tvoja deklica navdušena in že videla druge potenciale :)))) Verjamem, da ti primanjkuje časa, če že za ustvarjanje ne, pa za objavljanje. Ampak mi trpimo :)))

  OdgovoriIzbriši
 2. Zelo lepe škatlice, tako pisane, nežne in hkrati tudi vesele. Motivi pa so luštni in za vse okuse - deklice in dečke :)
  p.s.
  Želim ti več prostega časa

  OdgovoriIzbriši
 3. Krasne škatlice in prav rada verjamem, da so jih bili otroci nadvse veseli.
  Verjetno tudi zaradi očesc, ki se premikajo. Super delo in sem vesela, ker si se oglasila. Upam, da v prihodnje bolj pogosto.

  OdgovoriIzbriši
 4. Čudovite škatlice, pa še kup uporabnih informacij si natresla v objavi :) Mogoče kdaj pridejo prav, čeprav sem zdaj v drugih vodah. Je pa prav hecno, kako točno vem, da je objava tvoja, ko vidim prvo fotografijo izdelka :)
  Čas še pride, ko črički zrastejo :) Verjemi, gre tako zelo hitro.

  OdgovoriIzbriši
 5. Kakšne vesele jajčke. Če prav razumem, so skrivale še sladko presenečenje. Lepo in sladko. Ubijalska kombinacija, vsaj zame. ;o)

  OdgovoriIzbriši
 6. Hudo! Zelo luštna jajčka in ne dvomim, da so jih bili otroci veseli, sploh ker so skrivala čokoladno presenečenje.

  OdgovoriIzbriši
 7. Čudovite škatlice so. Všeč so mi ljubki in hecni motivi na njih. kadar koli kaj pokažeš, mi je v veselje.

  OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Vabilo za prvo sveto obhajilo

Hecna stran mojega ustvarjalnega življenja je ta, da moji možgani neprestano delujejo v smeri novih zamisli, postopkov, materialov (jaz to imenujem mentalno ustvarjanje)...., ko pa je potrebno ustvariti nekaj konkretnega (na materialni ravni) odpovejo na čisti liniji. Kakšen teden nazaj sem dobila naročilo za izdelavo vabil za prvo sveto obhajilo. Prepuščena mi je bila izbira tako barve, oblike kot motivov - skratka vse .... kaj pa sedaj ???? Praznina! Dva dni sem potrebovala, da sem prišla do končnega zaključka kako bi naj to vabilo izgledalo, pa še nisem bila čisto prepričana. Je pa res, ko sem enkrat začela z izdelavo - risanjem, rezanjem, .... - pa idejam ni bilo konca. Tako sem prišla do spoznanja, da ni dobro da izgubljam čas v možganskem premlevanju, temveč da se podam v takojšnjo ustvarjalno akcijo.  Že nekaj časa me bolj privlačijo drugačne oblike vabil in čestitk, zato sem se tudi za to priložnost  odločila za nekaj posebnega. Ker pa nisem bila prepričana, da bo to

Spominček ob rojstvu otroka

Seveda je splet vir mojih inspiracij, tako da tudi tale spominček ima tam svoje korenine. Že nekaj časa nazaj sem videla čisto preprosto tiskano voščilnico z motivom dojenčka pod odejico in ker mi je bila tako všeč sem ji malo priredila v mojem stilu. Narejena je za oba moja otroka - v roza in modri barvi. Notri pride še fotografija in pa ime z datumom rojstva. Je pa fajn, ko se tale spominček lahko uporabi tudi kot vabilo :) Upam, da je tudi vam všeč.  Lepo se imejte,

Album za Prvo sveto obhajilo

Delovni meseci ali bolje rečeno "sezona obhajil" je za menoj in na srečo sedaj veselo na dopust :)  Po pravici povedano sem utrujena ampak istočasno zelo vesela, da sem razveselila veliko ljudi z mojimi vabili. Sem pa letos zaključila vse skupaj z eno prav posebno poslastico. V bistvu gre za darilo, ki sem ga naredila Zali, to je prijateljici moje princeske. Zala se je letos obhajala in ker je super punca, si je tudi zaslužila super darilo. Gre za ročno izdelan album za Prvo sveto obhajilo. Seveda me je že kar nekaj časa držalo, da bi se lotila tega projekta ampak nikoli ni bilo tiste prave priložnosti pa tudi časa ne. Navdih sem dobila od pridnih punc na spletu, katerim gre vsa pohvala za tako delo, ker ni enostavno in zahteva svoj čas in talent. Album je nastajal kar cel teden, ker sem imela željo narediti vse tako kot je treba pa še uživala sem ob tem. Objavljam nekaj slikic. Album ima skupaj 7 notranjih listov, ampak, ker mi slikice niso ravno najbolje uspel