nedelja, 10. julij 2011

Sveti Krst
Tudi to smo dali skozi. Bilo je lepo in zabavno, le vreme nas je malce hecalo. Konfete in vabila sem sama naredila. Upam, da so vam všeč. Toliko na hitro. Uživajte na počitnicah.

15 komentarjev:

 1. Upam, da bo pri mojih sorodnikih ali prijateljih še kakšen krst, ker bi takoj uporabila idejo s konfeti. Super so. Tudi spomini na krst so me eni najlepših, kar sem jih kdaj videla. Si bom fotko kar shranila v mojo mapo s krstnimi voščilnicami.
  Ime vašega dečka mi je zelo, zelo všeč.
  Lepo bodi in upam, da boš večkrat kaj objavila :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Aja, Mojca, mi lahko zaupaš, kje si kupila šablono za križ? Hvala!

  OdgovoriIzbriši
 3. Prekrasna vabila in konfeti!

  OdgovoriIzbriši
 4. Konfeti so srčkani. Ampak vabila, ta pa so spet po tvoje čista in res lepo postavljena. Pravo veselje je pogledat tvoje izdelke. Me veseli, da te vsaj kak domači dogodek spravi spet k ustvarjanju. Saj razumem, da zdaj ni več toliko časa, je pa vseeno luštno najt kako tvojo novo objavo.

  OdgovoriIzbriši
 5. Zelo lepo in s polno mero okusa, kot smo pri tebi vajeni.

  OdgovoriIzbriši
 6. Kako so luštni konfeti!!!!!Pa vabila tudi!
  Super si naredila zelo lepo!!!

  OdgovoriIzbriši
 7. Fabian je bilo ime moževemu pra dedeku - meni je bilo takoj všeč in mož se je tudi strinjal, da ga kar ponucava za našega fantiča.
  Helena, križ je bil zrezan na Cricut strojčku, se ga pa da izrezati tudi ročno s škarjicami-enkrat ravnimi, drugič (ta večji križ v ozadju) pa s tistimi valovitimi. Drugače pa je to digital stamp in se ga dobi na http://www.jessicaweible.com/index.php//Digital-Stamps/Scalloped-Cross-Digital-Stamp/p_1246.html
  Punce, hvala za tako lepe komentarje. Kmalu sledi še ena objava. Do takrat pa lep pozdrav!

  OdgovoriIzbriši
 8. Vse pohvale! konfetkoi so zelo simpatični in vabila čudovita. Všeč so mi malo neobičajne barve. Ponavadi so na teh vabilih kombinacija bel in kakšne rjave, zlate. Tvoja so pa prav poletne in primerne za malega fantiča. :)

  OdgovoriIzbriši
 9. Vse je prelepo. Kot prvo mi je všeč barvni izbor. In vse skupaj je zelo lepo narejeno. Angeli so preprosto ... angelski. In vabila prekrasna.

  OdgovoriIzbriši
 10. Zelo lepo je tole in vabilo je res nekaj posebnega zaradi drugačn izdelave :-))
  Konfeti so čudoviti!

  OdgovoriIzbriši
 11. o moj bog kakšna lepa vabila. N-O-R-O so mi všeč. BI takoj kopirala ampak je treba počakat na kako priložnost. Angelček s konfetki pa tudi, kapo dol. Krasno. Fabijan hmmmmm, mi smo imeli v mislih Florijan, pa me je minilo ko so rekli da ga bodo klicali Cveto, japajade!!!!!!!

  OdgovoriIzbriši
 12. lp
  mene pa zanima če te konfete še delate pa cena le teh hočem vas nekako kontaktirat pa mi ne ratuje dajte prosim vas pišite mi na lovea_22@hotmail.com

  pa da se tam zmenimo kako pa kej. hvala

  OdgovoriIzbriši
 13. Zdarvo,jaz bi pa vprasala ce je mozno dobiti take kipce angelcke oziroma kje ste jih kupili?

  OdgovoriIzbriši