petek, 09. december 2011

Viseči okraski

Najprej hvala za tako lepe komentarje na mojem novem blogu. Vsaka vzpodbudna beseda me napolni z energijo in mi da moč za naprej. Odločila sem se, da bom trenutno objavljala kar na obeh blogih; na Lušno in lepo bom nadaljevala z objavami čestitk v mojem klasičnem (dosedanjem) stilu, na MS Studio pa tiskane voščilnice. Mogoče bom nekega dne vse skupaj združila, ampak sedaj naj ostane tako, kasneje bo že čas za spremembe.
Danes imam za vas eno čisto frišno novoletno čestitko. V primerjavi z lani sem letos veliko bolj pridna  - imam še kar nekaj čestitk za pokazati. Nekaj zaslug gre tudi mojemu novemu strojčku Silhouette Cameo. Cricut Expression trenutno počiva, ne vem pa še kaj z njim storiti. Mogoče ga prodam, mogoče pa tudi ne. Imam kar nekaj njegovih kartuš od katerih se preprosto ne morem ločit. Gre za motive, ki so mi prirasli k srcu in če ga dam od sebe proč jih ne bom mogla nikoli več izrezati. Je pa Cameo dosti bolj natančen pri rezanju majhnih detajlov ter perfektno precizen pri obrezovanju natisnjenih motivov. Tale čestitka je bila narejena na sitem Print & Cut. Okraski z vrvico vred so bili skozi Silhouette-ov program sprva natisnjeni na Epsonov tiskalnik, potem pa na Cameo strojček obrezani. Tudi napis Vesele praznike sem kreirala v istem programu, ga natisnila in izrezala. Tukaj si lahko ogledate kako tole zgleda v praski - Jin je celo posnela video in ta proces prav lepo prikazala.

Okraski so prilepljeni s peno, tako da čestitka dobi malce na globini - enako velja še za dodatni krogec na rdeči kroglici in modri okrasek s pikicami. Bila sta dodatno izrezana in s peno prilepljena na že obstoječe okraske. Bleščice pa so še dodale svoj finiš.
Lep konec tedna. Uživajte!

2 komentarja:

  1. Čestitke za novo pridobitev! Imaš takšne mašince, o katerih samo sanjam :)
    Zelo lepa, simpatična voščilnica. Takšna kot sem jih vajena pri tebi.

    OdgovoriIzbriši
  2. No, o tej mašini pa sanjam že lep čas. Cricut mi ravno zaradi kartuš ni privlačil, kaj hitro sem se preusmerila na Silhouette. Poleg tega sem prebrala primerjave in vsi pravijo, da slednji boljše izrezuje. Ampak zaenkrat si ga še ne morem privoščiti, morda pa enkrat :))) Hvala za mnenja in nasvete, bodo zelo prav prišli pri nakupu. Čestitka je lepa.

    OdgovoriIzbriši