nedelja, 15. april 2012

Konfeti za prvo sveto obhajilo
Tokrat objavljam modro različico vabila za prvo sveto obhajilo. Seveda, tudi za fantke je potrebno poskrbeti. Istočasno sem imela naročilo še za konfetke. Naredila sem takšne, da so bili v istem stilu kot vabila. Škatlica za konfete je izrezana z mojim strojčkom Silhouette Cameo. Sprva sem imela škatlico brez izrezane rožice pa se mi je zdela nekam dolgočasna. Ker sem pa hotela obdržati isti stil vabila, sem se odločila, da na sprednji strani škatlice izrežem še rožico skozi katero se vidijo konfetki. Takoj mi je bila všeč - dodala sem še malo večjo modro vrtnico, liste, pentljico in rezultat je bil fantastičen. 

Za aranžma konfetov sem se odločila, da izrežem kletko za ptičke. Ko sem jo videla na www.svgcuts.com mi je bila takoj všeč. Moj strojček jo je lepo zrezal in prav enostavno jo je bilo sestaviti. Okrog nje sem zložila konfete, 3 škatlice sem dala tudi noter v kletko ....
Objavljam še nekaj slikic. Upam, da vam bodo všeč. Lep nedeljski dan še naprej.
10 komentarjev:

 1. wow tole je pa prekrasno! tako nežno in natančno!

  OdgovoriIzbriši
 2. zelo, zelo lepo...
  zanima pa me, kakšen je ta strojček cameo?...
  hvala za odgovor...

  pozdravček...

  OdgovoriIzbriši
 3. Uau... božansko izgleda tole vse skupaj. Ptičja kletka je pa nasploh vseh pohval vredna.

  OdgovoriIzbriši
 4. tudi mene zanima tale strojček, tole res zelo lepo zgleda. a potrebuje ta reč še kake dodatne stvari kot so kakšne kartuše, ki so pri tistem drugem, ki ga imaš? verjetno si ga kupila kje v tujini? a reže tudi filc in kako debelega?
  Hvala za odgovor!

  OdgovoriIzbriši
 5. ta tvoj strojček pa res dela čudeže ;)
  seveda pa brez tvoje domišljije tudi ta strojček ne bi delal take lepe stvaritve. zelo lepo!!!!

  OdgovoriIzbriši
 6. wow wow, vedno znova me navdušiš. Ta kletka je neverjetna. Res zelo lepo izdelano.

  OdgovoriIzbriši
 7. Silhouette Cameo je rezalni strojček, ki pa z razliko mojega prvega Cricut Expressiona ne potrebuje tiste posebne kasetke, ampak dxf. oziroma svg. datoteke. Te datoteke oz. rezalne načrte lahko kupiš v njihovi spletni trgovini za manj kot en dolar.Jaz si veliko takih reči tudi sama zrišem. Z njim režem predvsem papir, tanjši karton, za filc pa težko kar koli rečem - mislim da skoraj prej ne kot ja. Lp! Mojca

  OdgovoriIzbriši
 8. Zaradi tvojih izdelkov, me je ta strojček začel presneto mikati :) Zaenkrat se še uspešno branim :) Res delaš čudovite stvari, elegantne, zgledajo tako krhke ... Super ti gre in komaj čakam, ko kaj objaviš.

  OdgovoriIzbriši
 9. tudi mene blazno mika tale reč...samo kje in kako ga dobit...

  OdgovoriIzbriši
 10. Krasne stvari. Tako nežne.

  OdgovoriIzbriši