Preskoči na glavno vsebino

Konfeti za prvo sveto obhajilo
Tokrat objavljam modro različico vabila za prvo sveto obhajilo. Seveda, tudi za fantke je potrebno poskrbeti. Istočasno sem imela naročilo še za konfetke. Naredila sem takšne, da so bili v istem stilu kot vabila. Škatlica za konfete je izrezana z mojim strojčkom Silhouette Cameo. Sprva sem imela škatlico brez izrezane rožice pa se mi je zdela nekam dolgočasna. Ker sem pa hotela obdržati isti stil vabila, sem se odločila, da na sprednji strani škatlice izrežem še rožico skozi katero se vidijo konfetki. Takoj mi je bila všeč - dodala sem še malo večjo modro vrtnico, liste, pentljico in rezultat je bil fantastičen. 

Za aranžma konfetov sem se odločila, da izrežem kletko za ptičke. Ko sem jo videla na www.svgcuts.com mi je bila takoj všeč. Moj strojček jo je lepo zrezal in prav enostavno jo je bilo sestaviti. Okrog nje sem zložila konfete, 3 škatlice sem dala tudi noter v kletko ....
Objavljam še nekaj slikic. Upam, da vam bodo všeč. Lep nedeljski dan še naprej.
Komentarji

 1. wow tole je pa prekrasno! tako nežno in natančno!

  OdgovoriIzbriši
 2. zelo, zelo lepo...
  zanima pa me, kakšen je ta strojček cameo?...
  hvala za odgovor...

  pozdravček...

  OdgovoriIzbriši
 3. Uau... božansko izgleda tole vse skupaj. Ptičja kletka je pa nasploh vseh pohval vredna.

  OdgovoriIzbriši
 4. tudi mene zanima tale strojček, tole res zelo lepo zgleda. a potrebuje ta reč še kake dodatne stvari kot so kakšne kartuše, ki so pri tistem drugem, ki ga imaš? verjetno si ga kupila kje v tujini? a reže tudi filc in kako debelega?
  Hvala za odgovor!

  OdgovoriIzbriši
 5. ta tvoj strojček pa res dela čudeže ;)
  seveda pa brez tvoje domišljije tudi ta strojček ne bi delal take lepe stvaritve. zelo lepo!!!!

  OdgovoriIzbriši
 6. wow wow, vedno znova me navdušiš. Ta kletka je neverjetna. Res zelo lepo izdelano.

  OdgovoriIzbriši
 7. Silhouette Cameo je rezalni strojček, ki pa z razliko mojega prvega Cricut Expressiona ne potrebuje tiste posebne kasetke, ampak dxf. oziroma svg. datoteke. Te datoteke oz. rezalne načrte lahko kupiš v njihovi spletni trgovini za manj kot en dolar.Jaz si veliko takih reči tudi sama zrišem. Z njim režem predvsem papir, tanjši karton, za filc pa težko kar koli rečem - mislim da skoraj prej ne kot ja. Lp! Mojca

  OdgovoriIzbriši
 8. Zaradi tvojih izdelkov, me je ta strojček začel presneto mikati :) Zaenkrat se še uspešno branim :) Res delaš čudovite stvari, elegantne, zgledajo tako krhke ... Super ti gre in komaj čakam, ko kaj objaviš.

  OdgovoriIzbriši
 9. tudi mene blazno mika tale reč...samo kje in kako ga dobit...

  OdgovoriIzbriši
 10. Krasne stvari. Tako nežne.

  OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Vabilo za prvo sveto obhajilo

Hecna stran mojega ustvarjalnega življenja je ta, da moji možgani neprestano delujejo v smeri novih zamisli, postopkov, materialov (jaz to imenujem mentalno ustvarjanje)...., ko pa je potrebno ustvariti nekaj konkretnega (na materialni ravni) odpovejo na čisti liniji. Kakšen teden nazaj sem dobila naročilo za izdelavo vabil za prvo sveto obhajilo. Prepuščena mi je bila izbira tako barve, oblike kot motivov - skratka vse .... kaj pa sedaj ???? Praznina! Dva dni sem potrebovala, da sem prišla do končnega zaključka kako bi naj to vabilo izgledalo, pa še nisem bila čisto prepričana. Je pa res, ko sem enkrat začela z izdelavo - risanjem, rezanjem, .... - pa idejam ni bilo konca. Tako sem prišla do spoznanja, da ni dobro da izgubljam čas v možganskem premlevanju, temveč da se podam v takojšnjo ustvarjalno akcijo.  Že nekaj časa me bolj privlačijo drugačne oblike vabil in čestitk, zato sem se tudi za to priložnost  odločila za nekaj posebnega. Ker pa nisem bila prepričana, da bo to moji str…

Spominček ob rojstvu otroka

Seveda je splet vir mojih inspiracij, tako da tudi tale spominček ima tam svoje korenine. Že nekaj časa nazaj sem videla čisto preprosto tiskano voščilnico z motivom dojenčka pod odejico in ker mi je bila tako všeč sem ji malo priredila v mojem stilu. Narejena je za oba moja otroka - v roza in modri barvi. Notri pride še fotografija in pa ime z datumom rojstva. Je pa fajn, ko se tale spominček lahko uporabi tudi kot vabilo :)
Upam, da je tudi vam všeč. 
Lepo se imejte,


Prvo sveto obhajilo

Letos sem oblikovala dve novi vabili za prvo Sveto obhajilo. Prvo vam predstavljam danes. Osnova je žepek iz perlastega kartončka z reliefnimi vzorčki, satenastim trakom in dodatkom papirnate vrtnice ali metuljčka. Pripravila sem tako roza kot modro različico, vendar roza mi je toliko bolj pri srcu, ker jo bom letos najverjetneje uporabila za obhajilo moje princeske.
V žepek pride zataknjeno vabilo z besedilom - tokrat namesto običajne pravokotne oblike sem se odločila za malce drugačno obliko :)
Prilagam še nekaj slikic.