torek, 11. december 2012

Božično novoletne čestitke

Ne morem verjeti, da se bo letošnje leto kmalu izteklo. Božič in novo leto že trkata na vrata in prav je, da ju praznujemo kar se da lepo in prijetno v bližini naših prijateljev in toplini naših najbližnjih družinskih članov. 

Tudi letos sem bila pridna in pripravila kar nekaj novoletnih voščilnic. Letos sem malce bolj nadgradila tisto kar sem že lani začela. Ni bilo lahko, ampak sem z rezultatom zelo zadovoljna. Seveda veliko zasluge ima pri tem tudi moja druga polovica, saj brez njegove volje in znanja jaz sama kaj dosti ne bi mogla narediti.

Naredila sem tudi nekaj fotkic najinih izdelkov. Upam, da bodo tudi vam všeč. Mene je tale letterpress tehnika čisto prevzela. Tehnika tiskanja je še kar zahtevna, ampak rezultati so pa res neverjetni in edinstveni. 
Nekaj voščilnic imam še na zalogi. So velikosti cca 10 x 15 cm. Če je kdo zainteresiran me lahko kontaktira na moj elektronski naslov.

Lep pozdravček vsem :)


Najprej digitalna oblika

potem pa ...... izdelek


tiskarski stroj 


natisnjena voščilnica - potrebno jo je še obrezati na rezalnem stroju5 komentarjev:

 1. Ooo, kaj zmore tale strojček in vajini možgani, ki mu dajo podrobna navodila, kaj mora narediti. Čudovite so!
  Želim si, da bi večkrat pokazala, kaj ustvarjaš!

  OdgovoriIzbriši
 2. Jaz sem isto imela v glavi kot Helena, tudi jaz si želim, da bi nam večkrat kaj pokazala. Ko sem videla, da si naredila objavo, me je takoj prešinilo, zagotovo bo znova nekaj čudovitega in tako tudi je. Ta mašinca je res zakon in čestitke so prekrasne.

  OdgovoriIzbriši
 3. Prekrasne! Bi me prav imelo prit k vam na kaksno ekskurzijo. Sprejemate?
  Ja, si pa tudi jaz zelim kaksne objave vec. Zmeraj rada pogledam k vam!

  OdgovoriIzbriši
 4. WOW!!!tole je pa totalno nor.
  res zanimivo kako to ta čudežna mašinca izdela čudovite voščilnice.

  OdgovoriIzbriši
 5. Hvala! Res ste zlate - z vašimi komentarji mi napolnite baterije na full. Poskusila bom biti malo bolj pridna z mojimi objavami - še polno, polno izdelkov vam imam za pokazati :)
  Lp!

  OdgovoriIzbriši