Preskoči na glavno vsebino

Pony vabilo za 7 rojstni dan


Moje objave na blogu krepko zaostajajo za mojim delom. Dela ne manjka, idej prav tako ne, prostega časa pa na žalost nikoli dovolj. Tokrat sem se odločila, da vam pokažem mojo zadnjo kreacijo, in sicer vabila za 7 rojstni dan moje Emme. Punca si je zaželela vabila s samorogom in mama seveda ji je željo izpolnila. Vsako leto je bolj zahtevna :) 
Bom pa v kratkem objavila še kakšno vabilo za rojstni dan - imam jih kar nekaj za pokazati.

Toliko za sedaj. Tokrat bom bolj kratka z besedami, bom pa zato objavila kakšno slikico več.
Želim vam lep dan :)
Komentarji

 1. Res škoda, ker večkrat ne objaviš svojih čudovitih umetnin!
  Moji nečakinji sta navdušeni nad staro risanko Zadnji samorog, zato so mi tokratna vabila blizu :) Krasna so!

  OdgovoriIzbriši
 2. Pogrešam tvoje ČUDOVITE kreacije! Tudi ta je krasna!

  OdgovoriIzbriši
 3. Kkao nežna in prikupna vabila. Super, čakam nadaljevanje :-)

  OdgovoriIzbriši
 4. Uauauuu. Tako lepo in natančno izdelano, da izgleda kot bi vabila nardili kakšni fantazijski škratki. ;)

  OdgovoriIzbriši
 5. Wow...ta vabila so preprosto wow... lepših bi si za deklico težko izmislila. Super narejeno... :))

  OdgovoriIzbriši
 6. O, dobrodošla spet med nami. Sem te kar pogrešala. Res je škoda, da si ne vzameš malo časa in objaviš stvari, ki jih ustvarjaš. Krasne izdelke imaš in ta vabila so tudi med njimi. Čao

  OdgovoriIzbriši
 7. Punce, hvala za tako lepe komentarje. Se bom poskušala malce poboljšati in bolj pogosteje objavljati moje izdelke. Je pa res, da sam že hudo pogrešala moj blogec. Lepo se imejte!

  OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Vabilo za prvo sveto obhajilo

Hecna stran mojega ustvarjalnega življenja je ta, da moji možgani neprestano delujejo v smeri novih zamisli, postopkov, materialov (jaz to imenujem mentalno ustvarjanje)...., ko pa je potrebno ustvariti nekaj konkretnega (na materialni ravni) odpovejo na čisti liniji. Kakšen teden nazaj sem dobila naročilo za izdelavo vabil za prvo sveto obhajilo. Prepuščena mi je bila izbira tako barve, oblike kot motivov - skratka vse .... kaj pa sedaj ???? Praznina! Dva dni sem potrebovala, da sem prišla do končnega zaključka kako bi naj to vabilo izgledalo, pa še nisem bila čisto prepričana. Je pa res, ko sem enkrat začela z izdelavo - risanjem, rezanjem, .... - pa idejam ni bilo konca. Tako sem prišla do spoznanja, da ni dobro da izgubljam čas v možganskem premlevanju, temveč da se podam v takojšnjo ustvarjalno akcijo.  Že nekaj časa me bolj privlačijo drugačne oblike vabil in čestitk, zato sem se tudi za to priložnost  odločila za nekaj posebnega. Ker pa nisem bila prepričana, da bo to moji str…

Spominček ob rojstvu otroka

Seveda je splet vir mojih inspiracij, tako da tudi tale spominček ima tam svoje korenine. Že nekaj časa nazaj sem videla čisto preprosto tiskano voščilnico z motivom dojenčka pod odejico in ker mi je bila tako všeč sem ji malo priredila v mojem stilu. Narejena je za oba moja otroka - v roza in modri barvi. Notri pride še fotografija in pa ime z datumom rojstva. Je pa fajn, ko se tale spominček lahko uporabi tudi kot vabilo :)
Upam, da je tudi vam všeč. 
Lepo se imejte,


Prvo sveto obhajilo

Letos sem oblikovala dve novi vabili za prvo Sveto obhajilo. Prvo vam predstavljam danes. Osnova je žepek iz perlastega kartončka z reliefnimi vzorčki, satenastim trakom in dodatkom papirnate vrtnice ali metuljčka. Pripravila sem tako roza kot modro različico, vendar roza mi je toliko bolj pri srcu, ker jo bom letos najverjetneje uporabila za obhajilo moje princeske.
V žepek pride zataknjeno vabilo z besedilom - tokrat namesto običajne pravokotne oblike sem se odločila za malce drugačno obliko :)
Prilagam še nekaj slikic.