Preskoči na glavno vsebino

Levček vabiloObljubila sem vam še kakšno vabilo za rojstni dan. Tokrat objavljam vabila za rojstni dan mojega sineka. Zamisel o levčku na vabilu mi kar nekaj časa ni dala miru, tako da, ko sem na spletni strani
http://www.misskatecuttables.com dobila rezalni načrt sem točno vedela kako in kaj.
To je razultat. Moj fant je bil zelo zadovoljen :)

Lepo se imejte!Komentarji

 1. Ooooo... Mojca, kako je luškan. Verjamem, da je bil sinček vesel. Tudi jaz bi bila pa tudi če imam dosti več let. Krasno si ga sestavila. :))

  P.S. prosim te, če lahko izključiš preverjanje z besedo in nam omogočiš lažje komentiranje. Pozdravček iz Kopra. :))

  OdgovoriIzbriši
 2. Vesela sem vsake tvoje objave, saj so vedno takšne kot pove že naslov tvojega bloga.
  Vabila so nagajiva in pisana - čudovita.
  Pridružujem se Mojčini prošnji :)Gre hitreje ...

  OdgovoriIzbriši
 3. Zadevo s komentarji sem poštimala - no, vsaj upam :)
  Hvala za nasvet.
  Vabila pa so res malce nagajiva - tako kot je moj mali sine.
  Lp!

  OdgovoriIzbriši
 4. iii, kako krasna vabila. Tvoji izdelki so res vedno tako dovrseni in profesionalni.

  OdgovoriIzbriši
 5. sIMPATIČEN LEVČEK IN VABILA!

  OdgovoriIzbriši
 6. Zelo všečna vabila in zelo lepo fotografirana.

  OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Vabilo za prvo sveto obhajilo

Hecna stran mojega ustvarjalnega življenja je ta, da moji možgani neprestano delujejo v smeri novih zamisli, postopkov, materialov (jaz to imenujem mentalno ustvarjanje)...., ko pa je potrebno ustvariti nekaj konkretnega (na materialni ravni) odpovejo na čisti liniji. Kakšen teden nazaj sem dobila naročilo za izdelavo vabil za prvo sveto obhajilo. Prepuščena mi je bila izbira tako barve, oblike kot motivov - skratka vse .... kaj pa sedaj ???? Praznina! Dva dni sem potrebovala, da sem prišla do končnega zaključka kako bi naj to vabilo izgledalo, pa še nisem bila čisto prepričana. Je pa res, ko sem enkrat začela z izdelavo - risanjem, rezanjem, .... - pa idejam ni bilo konca. Tako sem prišla do spoznanja, da ni dobro da izgubljam čas v možganskem premlevanju, temveč da se podam v takojšnjo ustvarjalno akcijo.  Že nekaj časa me bolj privlačijo drugačne oblike vabil in čestitk, zato sem se tudi za to priložnost  odločila za nekaj posebnega. Ker pa nisem bila prepričana, da bo to moji str…

Spominček ob rojstvu otroka

Seveda je splet vir mojih inspiracij, tako da tudi tale spominček ima tam svoje korenine. Že nekaj časa nazaj sem videla čisto preprosto tiskano voščilnico z motivom dojenčka pod odejico in ker mi je bila tako všeč sem ji malo priredila v mojem stilu. Narejena je za oba moja otroka - v roza in modri barvi. Notri pride še fotografija in pa ime z datumom rojstva. Je pa fajn, ko se tale spominček lahko uporabi tudi kot vabilo :)
Upam, da je tudi vam všeč. 
Lepo se imejte,


Prvo sveto obhajilo

Letos sem oblikovala dve novi vabili za prvo Sveto obhajilo. Prvo vam predstavljam danes. Osnova je žepek iz perlastega kartončka z reliefnimi vzorčki, satenastim trakom in dodatkom papirnate vrtnice ali metuljčka. Pripravila sem tako roza kot modro različico, vendar roza mi je toliko bolj pri srcu, ker jo bom letos najverjetneje uporabila za obhajilo moje princeske.
V žepek pride zataknjeno vabilo z besedilom - tokrat namesto običajne pravokotne oblike sem se odločila za malce drugačno obliko :)
Prilagam še nekaj slikic.