Preskoči na glavno vsebino

Božično novoletne čestitke

Ne morem verjeti, da se bo letošnje leto kmalu izteklo. Božič in novo leto že trkata na vrata in prav je, da ju praznujemo kar se da lepo in prijetno v bližini naših prijateljev in toplini naših najbližnjih družinskih članov. 

Tudi letos sem bila pridna in pripravila kar nekaj novoletnih voščilnic. Letos sem malce bolj nadgradila tisto kar sem že lani začela. Ni bilo lahko, ampak sem z rezultatom zelo zadovoljna. Seveda veliko zasluge ima pri tem tudi moja druga polovica, saj brez njegove volje in znanja jaz sama kaj dosti ne bi mogla narediti.

Naredila sem tudi nekaj fotkic najinih izdelkov. Upam, da bodo tudi vam všeč. Mene je tale letterpress tehnika čisto prevzela. Tehnika tiskanja je še kar zahtevna, ampak rezultati so pa res neverjetni in edinstveni. 
Nekaj voščilnic imam še na zalogi. So velikosti cca 10 x 15 cm. Če je kdo zainteresiran me lahko kontaktira na moj elektronski naslov.

Lep pozdravček vsem :)
Mojca

Najprej digitalna oblika

potem pa ...... izdelek


tiskarski stroj 


natisnjena voščilnica - potrebno jo je še obrezati na rezalnem strojuKomentarji

 1. Ooo, kaj zmore tale strojček in vajini možgani, ki mu dajo podrobna navodila, kaj mora narediti. Čudovite so!
  Želim si, da bi večkrat pokazala, kaj ustvarjaš!

  OdgovoriIzbriši
 2. Jaz sem isto imela v glavi kot Helena, tudi jaz si želim, da bi nam večkrat kaj pokazala. Ko sem videla, da si naredila objavo, me je takoj prešinilo, zagotovo bo znova nekaj čudovitega in tako tudi je. Ta mašinca je res zakon in čestitke so prekrasne.

  OdgovoriIzbriši
 3. Prekrasne! Bi me prav imelo prit k vam na kaksno ekskurzijo. Sprejemate?
  Ja, si pa tudi jaz zelim kaksne objave vec. Zmeraj rada pogledam k vam!

  OdgovoriIzbriši
 4. WOW!!!tole je pa totalno nor.
  res zanimivo kako to ta čudežna mašinca izdela čudovite voščilnice.

  OdgovoriIzbriši
 5. Hvala! Res ste zlate - z vašimi komentarji mi napolnite baterije na full. Poskusila bom biti malo bolj pridna z mojimi objavami - še polno, polno izdelkov vam imam za pokazati :)
  Lp!

  OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Vabilo za prvo sveto obhajilo

Hecna stran mojega ustvarjalnega življenja je ta, da moji možgani neprestano delujejo v smeri novih zamisli, postopkov, materialov (jaz to imenujem mentalno ustvarjanje)...., ko pa je potrebno ustvariti nekaj konkretnega (na materialni ravni) odpovejo na čisti liniji. Kakšen teden nazaj sem dobila naročilo za izdelavo vabil za prvo sveto obhajilo. Prepuščena mi je bila izbira tako barve, oblike kot motivov - skratka vse .... kaj pa sedaj ???? Praznina! Dva dni sem potrebovala, da sem prišla do končnega zaključka kako bi naj to vabilo izgledalo, pa še nisem bila čisto prepričana. Je pa res, ko sem enkrat začela z izdelavo - risanjem, rezanjem, .... - pa idejam ni bilo konca. Tako sem prišla do spoznanja, da ni dobro da izgubljam čas v možganskem premlevanju, temveč da se podam v takojšnjo ustvarjalno akcijo.  Že nekaj časa me bolj privlačijo drugačne oblike vabil in čestitk, zato sem se tudi za to priložnost  odločila za nekaj posebnega. Ker pa nisem bila prepričana, da bo to

Prvo sveto obhajilo

Po dolgem času ponovno tukaj z vami ...  Da ne bo blogec sameval, sem se odločila, da objavim slikice novih vabil za prvo sveto obhajilo. V bistvu gre za eno vabilo v različnih barvnih odtenkih - v klasični roza in nežno modri izvedbi. Nekaj novosti pa je še v pripravi :) Lepo se imejte,

Spominček ob rojstvu otroka

Seveda je splet vir mojih inspiracij, tako da tudi tale spominček ima tam svoje korenine. Že nekaj časa nazaj sem videla čisto preprosto tiskano voščilnico z motivom dojenčka pod odejico in ker mi je bila tako všeč sem ji malo priredila v mojem stilu. Narejena je za oba moja otroka - v roza in modri barvi. Notri pride še fotografija in pa ime z datumom rojstva. Je pa fajn, ko se tale spominček lahko uporabi tudi kot vabilo :) Upam, da je tudi vam všeč.  Lepo se imejte,