Preskoči na glavno vsebino

Drevo ljubezni
Tukaj sem! Ja, še sem med živimi in res nesramno od mene, da se dolgo nisem nič oglasila. Ampak brez skrbi, odločila sem se, da se bom poboljšala saj konec koncev moram nekako opravičiti tiste "majčkene" nakupe, ki sem jih realizirala te dni (ja, vem, sem odvisnik spletnega nakupovanja). Skratka, začnimo z eno ljubezensko. Tokrat sem uporabila moje nove nestije - srčke seveda. Drevo na sredini je odtisnjeno z VersaMark blazinico in toplotno embossirano s črnim embossing praškom. Ker gre za drevo ljubezni, se mi je zdelo smiselno prilepiti nanj nekaj srčkov, za popolno sceno pa sem v levem kotu dodala še metuljčka - dva zaljubljenca. Besedilo na dnu čestitke sem spesnila kar iz glave, mogoče je brez smisla, ampak nekaj sem morala napisati in to je to. Če koga zanima, font, ki ga kar pogosto uporabljam, sem dobila na spletni strani Urbanfonts, imenuje se "scriptina". Edina pomanjkljivost so seveda manjkajoče strešice, ampak s cut in paste v Photoshop-u se tudi to da urediti. 

Komentarji

 1. Pa sem te res že pogreša. Lepo, da spet deliš z nami tvoje kreacije.

  Bodi lepo

  OdgovoriIzbriši
 2. Meni so tvoje čestitke všeč, ker so tako čiste, nič kičaste. Pa čeprav sama takih ne znam delat :)
  Ta je čudovita, res lepo sestavljena.
  Hvala za link do fontov.

  OdgovoriIzbriši
 3. Prekrasna je !! Čisto po mojem okusu :)

  OdgovoriIzbriši
 4. Joj, kolk je prekrasna!! Čisto zame :) Vse mi je všeč, drevo, srčki, metuljčki, pisava... :) Čudovito :)

  OdgovoriIzbriši
 5. Zelo lepo čestitko si naredila. Nič preveč in nič premalo. In hvala za link do fontov!

  OdgovoriIzbriši
 6. Uauuuuu ... sem ostala brez besed :)

  OdgovoriIzbriši
 7. Tale voščilnica je pa tako lepa, da je kej. Ma ne vem če te ne bom kopirala :-)

  OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Vabilo za prvo sveto obhajilo

Hecna stran mojega ustvarjalnega življenja je ta, da moji možgani neprestano delujejo v smeri novih zamisli, postopkov, materialov (jaz to imenujem mentalno ustvarjanje)...., ko pa je potrebno ustvariti nekaj konkretnega (na materialni ravni) odpovejo na čisti liniji. Kakšen teden nazaj sem dobila naročilo za izdelavo vabil za prvo sveto obhajilo. Prepuščena mi je bila izbira tako barve, oblike kot motivov - skratka vse .... kaj pa sedaj ???? Praznina! Dva dni sem potrebovala, da sem prišla do končnega zaključka kako bi naj to vabilo izgledalo, pa še nisem bila čisto prepričana. Je pa res, ko sem enkrat začela z izdelavo - risanjem, rezanjem, .... - pa idejam ni bilo konca. Tako sem prišla do spoznanja, da ni dobro da izgubljam čas v možganskem premlevanju, temveč da se podam v takojšnjo ustvarjalno akcijo.  Že nekaj časa me bolj privlačijo drugačne oblike vabil in čestitk, zato sem se tudi za to priložnost  odločila za nekaj posebnega. Ker pa nisem bila prepričana, da bo to moji str…

Prvo sveto obhajilo

Letos sem oblikovala dve novi vabili za prvo Sveto obhajilo. Prvo vam predstavljam danes. Osnova je žepek iz perlastega kartončka z reliefnimi vzorčki, satenastim trakom in dodatkom papirnate vrtnice ali metuljčka. Pripravila sem tako roza kot modro različico, vendar roza mi je toliko bolj pri srcu, ker jo bom letos najverjetneje uporabila za obhajilo moje princeske.
V žepek pride zataknjeno vabilo z besedilom - tokrat namesto običajne pravokotne oblike sem se odločila za malce drugačno obliko :)
Prilagam še nekaj slikic.

Poročno vabilo Lavanda

Poročno vabilo "lavanda" je nastalo v poletnih mesecih kot nadaljevanje serije prvega čipkastega žepka z vzorcem vrtnice. Zasnova žepka je povsem ista le vzorec je srčkast, ki pa je prav tako lep in nežen ter se tudi s strojčkom Silhouette Cameo super dobro reže.
Ker pa obožuje sivko (in poroke tudi), sem se odločila, da pripravim tale vzorec poročnega vabila. Sivko na vabilu poleg besedila sem narisala sama - vzela mi je kar nekaj časa, ampak sem pa vesela da mi je uspelo.  Na fotografiji je tudi v celofan zavito domače sivkino milo - ja, ja domače, domače - doma izdelano :) Z možem že drugo leto izdelujeva milo in moram priznati, da sva z rezultatom super zadovoljna.
Upam, da vam je vabilo všeč. Lep dan še naprej,