Preskoči na glavno vsebino

Ljubezensko pismo
Končno mi je uspelo dočakati pa tudi uporabiti moj novi nesti Label one. Res je enkraten in moram priznati, da od vseh mi je tale najbolj pri srcu. Čestitka, ki naj bi spominjala na ljubezensko pismo, mi je včeraj vzela kar nekaj časa. Osnovno idejo sem imela v glavi že odkar sem naročila Magnolia štampiljko "Love post", vendar kompozicija, izbira barv in elementov so mi delali kar nekaj preglavic - (mogoče zato, ker je bila ura že čez polnoč). Oba modra papirja sta natisnjena na boljši inkjet papir. Vzorčast papir sem dobila na spletu, kje točno ne vem, edini vir mi je podpis "Design by Josie". Za znamko sem uporabila Cuttlebug štanco "Celebration Stamps" ter kombinacijo rdečega in belega papirja, čisto na koncu pa sem nanjo odtisnila Magnolia štampiljko Love post ter jo prilepila z obojestransko lepilno penico za 3D efekt. Srčki so izrezani z nestiji in okrašeni z bleščicami Stickles Crystal (pričakovala sem bolj nevtralne bleščice, na koncu pa so mi povlekle na rumeno - ampak nič hudega). Večji srček je prilepljen s penico za 3D. Za vijugice sem uporabila Sizzlits štanco, za srčke po robovih čestitke pa Fiskarsovo kotno štanco. Upam, da vam je všeč.

Komentarji

 1. res je lepa...mi je všeč znamika in žig:)

  pa tako nežno deluje:)

  OdgovoriIzbriši
 2. Ne samo da mi je všeč. Očarana sem bila nad njo. Prelepa romantična čestitka. Lepo si to naredila.

  OdgovoriIzbriši
 3. Meni se zdi prečudovita! Res si jo odlično skupaj zložila. :)

  OdgovoriIzbriši
 4. Čudovita!!! Tvoje čestitke so tako elegantne. Nič preveč, nič premalo. Skratka, vedno jih občudujem!

  OdgovoriIzbriši
 5. Še ena izmed popolnoma dovršenih :) in še ena, ki mi je zelooooo všeč :)

  Bleščice pa, čeprav povlečejo na rumeno, naredijo še en ekstra nivo. Prav paše.

  OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Vabilo za prvo sveto obhajilo

Hecna stran mojega ustvarjalnega življenja je ta, da moji možgani neprestano delujejo v smeri novih zamisli, postopkov, materialov (jaz to imenujem mentalno ustvarjanje)...., ko pa je potrebno ustvariti nekaj konkretnega (na materialni ravni) odpovejo na čisti liniji. Kakšen teden nazaj sem dobila naročilo za izdelavo vabil za prvo sveto obhajilo. Prepuščena mi je bila izbira tako barve, oblike kot motivov - skratka vse .... kaj pa sedaj ???? Praznina! Dva dni sem potrebovala, da sem prišla do končnega zaključka kako bi naj to vabilo izgledalo, pa še nisem bila čisto prepričana. Je pa res, ko sem enkrat začela z izdelavo - risanjem, rezanjem, .... - pa idejam ni bilo konca. Tako sem prišla do spoznanja, da ni dobro da izgubljam čas v možganskem premlevanju, temveč da se podam v takojšnjo ustvarjalno akcijo.  Že nekaj časa me bolj privlačijo drugačne oblike vabil in čestitk, zato sem se tudi za to priložnost  odločila za nekaj posebnega. Ker pa nisem bila prepričana, da bo to moji str…

Spominček ob rojstvu otroka

Seveda je splet vir mojih inspiracij, tako da tudi tale spominček ima tam svoje korenine. Že nekaj časa nazaj sem videla čisto preprosto tiskano voščilnico z motivom dojenčka pod odejico in ker mi je bila tako všeč sem ji malo priredila v mojem stilu. Narejena je za oba moja otroka - v roza in modri barvi. Notri pride še fotografija in pa ime z datumom rojstva. Je pa fajn, ko se tale spominček lahko uporabi tudi kot vabilo :)
Upam, da je tudi vam všeč. 
Lepo se imejte,


Prvo sveto obhajilo

Letos sem oblikovala dve novi vabili za prvo Sveto obhajilo. Prvo vam predstavljam danes. Osnova je žepek iz perlastega kartončka z reliefnimi vzorčki, satenastim trakom in dodatkom papirnate vrtnice ali metuljčka. Pripravila sem tako roza kot modro različico, vendar roza mi je toliko bolj pri srcu, ker jo bom letos najverjetneje uporabila za obhajilo moje princeske.
V žepek pride zataknjeno vabilo z besedilom - tokrat namesto običajne pravokotne oblike sem se odločila za malce drugačno obliko :)
Prilagam še nekaj slikic.