sobota, 16. maj 2009

Rumeno modra čestitika
Danes je nastala tale rumeno modra čestitka. Štampiljka je iz kompleta Mix-up of Cuteness podjetja Unity Stamp, pobarvana pa s Copic Ciao markerji. Kitek je izrezan in prilepljen s 3D blazinicami na vijugico izrezano s Sizzlits-ovo štanco (vijugico sem potem tudi malo predelala po svoje). Hrošček in nestiji so tudi pridno delali. Za dekoracijo sem uporabila moder trakec, gumbek, perlice, bleščice in Glossy accents in nastalo je tole kar vidite - lepa nežna čestitka. 
Mogoče samo toliko - na kratko-, ker se mi počasi čas izteka. Moja princeska trenutno spi, ampak mislim, da bo kar kmalu pokonci. Punca je prebrisana - ve kje mama spravlja štampiljke in vsak dan hoče, da ji poštempljam rokice. Sprva je bila moderna sova, potem tale kitek, sedaj pa so aktualne češnjice. Kaj si mislijo v vrtcu ??? Vsak dan drugače potetovirana in to po tri odtisi na vsaki roki... Ampak, važno, da je ona zadovoljna - jaz pa imam izgovor, da si kupim še kakšno štampiljko več :) .


10 komentarjev:

 1. Oooo, nežna, krhka, krasna čestitka je nastala. Lej, lej, kako dober izgovor, da si kupiš novo štampiljko :)

  OdgovoriIzbriši
 2. ooo kolk je luštna. res je enkratna!!

  OdgovoriIzbriši
 3. Res je kjutan kitek! :)
  LP, Tulpika

  OdgovoriIzbriši
 4. Všeč mi je belina čestitke in izbira barv. A ni hecno, kako nam vsak izgovor prav pride, če ne drugega, pa za nakup štampiljk :)

  OdgovoriIzbriši
 5. O tole me je pa spomnilo na morje, dopust, počitnice, breskrbnost. Toliko idej ob tvoji prelepi voščilnici.Hvala bogu, da imaš tako zvite izgovore.

  OdgovoriIzbriši
 6. Kolk je lepa..

  Se kar podpišem pod McCrafty.....belina in izbor barv.....čudovit izbor.

  OdgovoriIzbriši
 7. Lepa, nežna čestitka.
  Moj tavečji tudi hoče, da mu skoz štempljam rokice. Naj uživa! :))

  OdgovoriIzbriši
 8. Zelo sveža in elegantna! Takšna, ki jo bom z veseljem kdaj `kopirala´.Tina

  OdgovoriIzbriši
 9. Čudovita čestitka. Všeč mi je ker je tako preprosta, malo uporabljenih barv in tako kitek res pride do izraza.

  OdgovoriIzbriši