Preskoči na glavno vsebino

Vidim te!
Prazniki so za nami in jutri ponovno v službo. Tudi dopusta je konec in če povlečem črto nimam nič kaj konkretnega za pokazati. Planiranega je bilo veliko, strojenega malo. Kaj sem počela? Otroka sem vozila okrog zdravnikov. Skratka, zadnji teden smo bili 2x pri dežurnem in 2x pri osebnem zdravniku. Prva runda bolečine v ušesu in izpiranje, drugič pa vnetje lulice, ki se še nadaljuje. Takih prazničnih avantur smo že skoraj vajeni, da ne govorim o neprespanih nočeh. "Čari materinstva" je rekla v hecu dežurna sestra v dežurni ambulanti. 
No, ampak včeraj mi je vendarle uspelo sestaviti skupaj tole čestitko. Sovica je iz kompleta štampiljk proizvajalca Unity Stamp Company, pobarvana pa s Copic Ciao markerji. Mislim, da več kot toliko ni potrebno razlagati, izdelava in sestava je zelo enostavna. 

Pa še ena slikica od blizu.

Komentarji

 1. Danes tudi mene zvija, ker se končuje teden brez službe. Kako prav pridejo hčerine počitnice, da ne pozabim na proste dni :)
  Vam pa lahko le želim, da se vnetje čimprej umiri in boste lahko spet uživali v sončku.
  Čestitka je pa lepa.

  OdgovoriIzbriši
 2. Tudi meni je hudo, da je dopusta konec.Kar groza me je dni , ki prihajajo.Ampak saj te hitro postavijo natrda tla, ane.
  Naredila si lepo čestitko.

  OdgovoriIzbriši
 3. Ja, preživljanje prostega časa v ambulantah mi je hudo dobro znano! Še dobro, da so v našem ZD res vsi ZELO prijazni od sester do zdravnikov! Tako nam je vsaj malo lažje! Želim vam hitro okrevanje in ne preveč stresen začetek tedna!
  Čestitka je seveda enkratna kot vedno!

  OdgovoriIzbriši
 4. Eh, vaši dopusti in počitnice pa niso bili ravno lepi. Pa ste mamice tega že kar navajene, kaj? Da vedno kaj pride. Upam, da hitro okrevate - tisti ki še niste okej.
  Čestitka zgleda preprosta, ker je tako čista. Pa vem, da je kar precej dela bilo, da je nastala takšna kot je - krasna!

  OdgovoriIzbriši
 5. Prelepo čestitko si naredila in prav paše h koncu teh prazničnih dnevov.

  OdgovoriIzbriši
 6. Ža mi je za zdravstvene težave. Sem pa zelo vesela, da sem odkrila tvoj blog! Tvoje čestitke so čisto po mojem okusu, nežne in elegantne. Tina

  OdgovoriIzbriši
 7. :) čari materinstva :))

  Te kar razumemo, pa čeprav ni ta čar nobeni všeč.

  OdgovoriIzbriši
 8. Luštna čestitka!
  Čari materinstva so mi pa še predobro znani :))

  OdgovoriIzbriši
 9. Krasna čestitka. Tvoje čestitke so mi zelo všeč, ker so ravno prav bogate in vedno v takšnih čistih barvah.

  Upma, da se kmalu pozdravite in uživate v toplejših temperaturah, ki baje prihajajo.

  OdgovoriIzbriši
 10. Saj so že druge vse povedale - ampak čari materinstva so klasika čez praznike. Čestitka je enkratna in upam da je izdelava ublažila kepo, ki ob koncu praznikov nastane v želodcu.

  OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Vabilo za prvo sveto obhajilo

Hecna stran mojega ustvarjalnega življenja je ta, da moji možgani neprestano delujejo v smeri novih zamisli, postopkov, materialov (jaz to imenujem mentalno ustvarjanje)...., ko pa je potrebno ustvariti nekaj konkretnega (na materialni ravni) odpovejo na čisti liniji. Kakšen teden nazaj sem dobila naročilo za izdelavo vabil za prvo sveto obhajilo. Prepuščena mi je bila izbira tako barve, oblike kot motivov - skratka vse .... kaj pa sedaj ???? Praznina! Dva dni sem potrebovala, da sem prišla do končnega zaključka kako bi naj to vabilo izgledalo, pa še nisem bila čisto prepričana. Je pa res, ko sem enkrat začela z izdelavo - risanjem, rezanjem, .... - pa idejam ni bilo konca. Tako sem prišla do spoznanja, da ni dobro da izgubljam čas v možganskem premlevanju, temveč da se podam v takojšnjo ustvarjalno akcijo.  Že nekaj časa me bolj privlačijo drugačne oblike vabil in čestitk, zato sem se tudi za to priložnost  odločila za nekaj posebnega. Ker pa nisem bila prepričana, da bo to moji str…

Spominček ob rojstvu otroka

Seveda je splet vir mojih inspiracij, tako da tudi tale spominček ima tam svoje korenine. Že nekaj časa nazaj sem videla čisto preprosto tiskano voščilnico z motivom dojenčka pod odejico in ker mi je bila tako všeč sem ji malo priredila v mojem stilu. Narejena je za oba moja otroka - v roza in modri barvi. Notri pride še fotografija in pa ime z datumom rojstva. Je pa fajn, ko se tale spominček lahko uporabi tudi kot vabilo :)
Upam, da je tudi vam všeč. 
Lepo se imejte,


Prvo sveto obhajilo

Letos sem oblikovala dve novi vabili za prvo Sveto obhajilo. Prvo vam predstavljam danes. Osnova je žepek iz perlastega kartončka z reliefnimi vzorčki, satenastim trakom in dodatkom papirnate vrtnice ali metuljčka. Pripravila sem tako roza kot modro različico, vendar roza mi je toliko bolj pri srcu, ker jo bom letos najverjetneje uporabila za obhajilo moje princeske.
V žepek pride zataknjeno vabilo z besedilom - tokrat namesto običajne pravokotne oblike sem se odločila za malce drugačno obliko :)
Prilagam še nekaj slikic.