sobota, 12. september 2009

Eko smrekica

Počasi se bo potrebno sprijazniti, da je poletje za nami in da bodo božično novoletni prazniki kmalu tukaj. September je čas, ko začnem razmišljati o novoletnih čestitkah in trenutna dilema je kako se le lotiti serijske izdelave čestitk, kar pomeni hitro narejena, lepega izgleda in povrh vsega, da gre še skozi mojo samokritično kontrolo. Te dni je nastala tale čestitka z osnovo na eko kartonu. Malo več časa sem porabila za lepljenje delcev, ampak nič zato, kljub temu sem jo hitro sestavila. Moja samokritična kontrola pravi, da še nekaj manjka, ne vem pa kaj - belo mašnico sem popestrila še z rumenim trakcem, ampak občutek, da nekaj manjka še vedno ostaja. Bo že ok - saj ne more biti vse perfektno. Mogoče še tole - kroglice na smrekici sem še polepšala z Glossy accents-om in sedaj imajo tisti lepi lesk kot prave kroglice na pravi smrekici.

7 komentarjev:

 1. Ja, tudi sama sem že razmišljala o tem, da si bo potrebno narediti nekaj čestitk za 'serijsko izdelavo'. December bo naenkrat tu. Lušno čestitko si naredila in mislim, da ima vse, kar potrebuje:-)

  OdgovoriIzbriši
 2. Jaz pa mislim, da ji nič ne manjka- lepa je !

  OdgovoriIzbriši
 3. Zelo lepa čestitak, taka taprava novoletna.

  OdgovoriIzbriši
 4. Tudi meni je prototip zelo všeč. Me pa zanima s čim si izrezala smrekico - ali imaš kakšno šablono za hroščka?

  OdgovoriIzbriši
 5. Smrekica je izrezana s posebnim rezalnikom za papir. Gre za mojo novo igračko (živalco) -ko bom imela nekaj njenih fotk, jo bom tudi predstavila na blogu - sicer pa nič posebnega in neznanega.
  Hvala na vzpodbudnih besedah, veseli me, da vam je čestitka všeč. Trenutno ramišljam, da bi naredila še kakšno v tem stilu. Lp!

  OdgovoriIzbriši