Preskoči na glavno vsebino

Kuhar Edwin
Današnja čestitka je rezultat mojega včerajšnjega ustvarjalno pospravljalnega (dopustniškega) dneva. Princeska pridno hodi v vrtec, mamica pa pridno pospravlja :). Edwin je iz kompleta štampiljk Magnolia StampClub FALL2009 in je pobarvan s Copic in Tria markerji. Kolaček pa je iz moje zbirke štampiljk proizvajalca UnityStamp in prav tako pobarvan s Copic markerji. Vzorčat papir je natisnjen na Hp-jev inkjet tiskalnik, dobila pa sem ga na spletu na naslovu http://rkdesignsdigiscraps.blogspot.com. Toliko za danes....

Komentarji

 1. Zelo izvirna čestitka, tista vilica ji da piko na i.:)

  OdgovoriIzbriši
 2. Uh, mi je všeč :) Z vsem, kar je na njej: papirčki, nitka, odtis, pribor ... :)

  OdgovoriIzbriši
 3. Čudovita ...tudi meni je všeč čisto vse.....od papirjev, do drobnih detailov.

  OdgovoriIzbriši
 4. :)) tudi meni sta všeč vilica in žlica :))

  OdgovoriIzbriši
 5. Krasna čestitka!!
  Tale Edvin je tako fejst fant :) če še kuha tako dobro.... :)

  OdgovoriIzbriši
 6. Tako lepa, čisto v tvojem stilu! Sem si spet kar oči spočila!

  OdgovoriIzbriši
 7. PS
  Pa hvala za link za freebije, že hitim printat!!

  OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Vabilo za prvo sveto obhajilo

Hecna stran mojega ustvarjalnega življenja je ta, da moji možgani neprestano delujejo v smeri novih zamisli, postopkov, materialov (jaz to imenujem mentalno ustvarjanje)...., ko pa je potrebno ustvariti nekaj konkretnega (na materialni ravni) odpovejo na čisti liniji. Kakšen teden nazaj sem dobila naročilo za izdelavo vabil za prvo sveto obhajilo. Prepuščena mi je bila izbira tako barve, oblike kot motivov - skratka vse .... kaj pa sedaj ???? Praznina! Dva dni sem potrebovala, da sem prišla do končnega zaključka kako bi naj to vabilo izgledalo, pa še nisem bila čisto prepričana. Je pa res, ko sem enkrat začela z izdelavo - risanjem, rezanjem, .... - pa idejam ni bilo konca. Tako sem prišla do spoznanja, da ni dobro da izgubljam čas v možganskem premlevanju, temveč da se podam v takojšnjo ustvarjalno akcijo.  Že nekaj časa me bolj privlačijo drugačne oblike vabil in čestitk, zato sem se tudi za to priložnost  odločila za nekaj posebnega. Ker pa nisem bila prepričana, da bo to moji str…

Poročno vabilo Lavanda

Poročno vabilo "lavanda" je nastalo v poletnih mesecih kot nadaljevanje serije prvega čipkastega žepka z vzorcem vrtnice. Zasnova žepka je povsem ista le vzorec je srčkast, ki pa je prav tako lep in nežen ter se tudi s strojčkom Silhouette Cameo super dobro reže.
Ker pa obožuje sivko (in poroke tudi), sem se odločila, da pripravim tale vzorec poročnega vabila. Sivko na vabilu poleg besedila sem narisala sama - vzela mi je kar nekaj časa, ampak sem pa vesela da mi je uspelo.  Na fotografiji je tudi v celofan zavito domače sivkino milo - ja, ja domače, domače - doma izdelano :) Z možem že drugo leto izdelujeva milo in moram priznati, da sva z rezultatom super zadovoljna.
Upam, da vam je vabilo všeč. Lep dan še naprej,

Sveti Krst

Tudi to smo dali skozi. Bilo je lepo in zabavno, le vreme nas je malce hecalo. Konfete in vabila sem sama naredila. Upam, da so vam všeč. Toliko na hitro. Uživajte na počitnicah.