Preskoči na glavno vsebino

Ponovno tukaj z vami ... z opravičilom
Mislim, da vam res dolgujem eno iskreno opravičilo, ker me dolgo, dolgo časa ni bilo med vami. Ne vem kje začeti, kako vse skupaj pojasniti .... ampak, če mogoče začnem tako, da vam povem, da pričakujemo še enega družinskega člana bo mogoče vse skupaj malo bolj jasno. Skratka, smo nekje na polovici nosečnosti, imeli smo malce turbulentno obdobje s pogostimi obiski zdravstvenega doma, bolniško, slabostmi in še kaj bi se našlo. Trenutno je vse v redu in upam, da bo tako ostalo še naprej. Volja do ustvarjanja se počasi vrača, utrujenost je še prisotna ampak v manjšem obsegu, tako da bom v prihodnje poskusila biti kaj bolj pridna z mojimi objavami. Imam tudi občutek slabe vesti, ker nisem imela moči niti pokukati na vaše bloge in pohvaliti vaše mojstrovine. Vem, da sem veliko zamudila, ampak bom poskusila nadoknaditi.
V tem obdobju nisem skoraj nič novega ustvarila, edina čestitka, ki je nastala je tale, ki jo danes objavljam. Narejena je bila za mojo sodelavko, ki se je prejšnji mesec upokojila. Njej je bila všeč in upam, da je tudi vam. Rožice so narejene s Cuttlebug-ovo štanco, okrasni papirji so vsi natisnjeni. Toliko na kratko. Še enkrat se vam opravičujem in vas lepo pozdravljam.
Komentarji

 1. Pa sem se res takoj spomnila, da že dolgo nisem videle nobene novosti pri tebi. Čestitke in držim pesti, da bo vse potekalo tako, kot je treba. Čestitka je pa čisto v tvojem stilu, krasna! Lepo bodi-ta :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Res te ni bilo zelooo dolgo, ampak glede na razloge za odsotnost mislim, da ti nihče ne zameri. :)

  Čestitka je čudovita in upam, da kmalu vidimo še kakšno. :)

  OdgovoriIzbriši
 3. Je treba priznati, da smo te že res pogrešali in sem se že spraševala, če si povsem pustila svoj blog :-) Ampak razlog je čudovit in čestitam in upam, da boš kaj lepega znova ustvarila in delila z nami. Ta čestitka je tudi meni všeč, zelo lepo si jo naredila in taka čista je.

  OdgovoriIzbriši
 4. Opravičila s tako lepim sporočilom so res nekaj posebnega in želim ti, da bi šlo do konca vse gladko, tudi že bomo morali na tvoje čudovite izdelke še malo počakati.

  Bodi lepo, Tanja

  OdgovoriIzbriši
 5. JUUUUPIII! Kako sem vesela za vas! Veš, da sem nekajkrat pomislila nate in se mi je zdelo, da bo kaj takšnega!Res sem vesela in upam, da bo vse OK. Čestitka pa je krasna!

  OdgovoriIzbriši
 6. Vesela sem, da si nazaj, ker sem te pogrešala! Razumem, kako je na začetku nosečnosti in vem, da voje in energije ni. Želim ti, da se izteče vse dobro in bo preostanek nosečnosti lep.

  OdgovoriIzbriši
 7. O, kakšna lepa čestitkica, mi je všeč da je "obšita"...
  Samo da mine utrujenost in da so težave mimo- zdaj bo postalo luštno!!!

  LP

  OdgovoriIzbriši
 8. Iskrene čestitke. In držim pesti, da gre naprej srečno in manj turbolentno kot do sedaj!!!

  Ta čestitka mi je pa tudi meni zelo všeč.

  OdgovoriIzbriši
 9. Oooo, krasna novica. Tvoj izostanek je tako opravičen. Želim ti, da čas do poroda mine v ustvarjalnem duhu, s čim manj slabostmi in podobnimi nosečniškimi pritiklinami :)

  OdgovoriIzbriši
 10. Zelo lepa čestitka in dobrodošla nazaj.

  OdgovoriIzbriši
 11. Glede na naravo odsotnosti se ti itak ni treba opravičevati :) čestitke in veselo pričakovanje ♥ ♥ ♥

  OdgovoriIzbriši
 12. Jupiii, vesela novička. Take so vedno super, še opravičilo ne bi bilo potrebno.
  Tudi jaz sem pogrešala tvoje čestitke. Všeč mi je tvoj čist slog z veliko bele.

  OdgovoriIzbriši
 13. čudovita čestitka in še čudovitejša novica... vse lepo ti želim.

  OdgovoriIzbriši
 14. Punce hvala za tako lepo dobrodošlico. Pogrešala sem vas vse skupaj - ste moj poseben svet, svet prijateljstva, svet ustvarjanja... Vaše lepe besede so mi vlile še dodatno voljo da hitro kaj novega ustvarim. Trenutno pospravljam in popisujem zaloge, kmalu se vrnem. Še enkrat lepo pozdravljene.

  OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Vabilo za prvo sveto obhajilo

Hecna stran mojega ustvarjalnega življenja je ta, da moji možgani neprestano delujejo v smeri novih zamisli, postopkov, materialov (jaz to imenujem mentalno ustvarjanje)...., ko pa je potrebno ustvariti nekaj konkretnega (na materialni ravni) odpovejo na čisti liniji. Kakšen teden nazaj sem dobila naročilo za izdelavo vabil za prvo sveto obhajilo. Prepuščena mi je bila izbira tako barve, oblike kot motivov - skratka vse .... kaj pa sedaj ???? Praznina! Dva dni sem potrebovala, da sem prišla do končnega zaključka kako bi naj to vabilo izgledalo, pa še nisem bila čisto prepričana. Je pa res, ko sem enkrat začela z izdelavo - risanjem, rezanjem, .... - pa idejam ni bilo konca. Tako sem prišla do spoznanja, da ni dobro da izgubljam čas v možganskem premlevanju, temveč da se podam v takojšnjo ustvarjalno akcijo.  Že nekaj časa me bolj privlačijo drugačne oblike vabil in čestitk, zato sem se tudi za to priložnost  odločila za nekaj posebnega. Ker pa nisem bila prepričana, da bo to

Spominček ob rojstvu otroka

Seveda je splet vir mojih inspiracij, tako da tudi tale spominček ima tam svoje korenine. Že nekaj časa nazaj sem videla čisto preprosto tiskano voščilnico z motivom dojenčka pod odejico in ker mi je bila tako všeč sem ji malo priredila v mojem stilu. Narejena je za oba moja otroka - v roza in modri barvi. Notri pride še fotografija in pa ime z datumom rojstva. Je pa fajn, ko se tale spominček lahko uporabi tudi kot vabilo :) Upam, da je tudi vam všeč.  Lepo se imejte,

Album za Prvo sveto obhajilo

Delovni meseci ali bolje rečeno "sezona obhajil" je za menoj in na srečo sedaj veselo na dopust :)  Po pravici povedano sem utrujena ampak istočasno zelo vesela, da sem razveselila veliko ljudi z mojimi vabili. Sem pa letos zaključila vse skupaj z eno prav posebno poslastico. V bistvu gre za darilo, ki sem ga naredila Zali, to je prijateljici moje princeske. Zala se je letos obhajala in ker je super punca, si je tudi zaslužila super darilo. Gre za ročno izdelan album za Prvo sveto obhajilo. Seveda me je že kar nekaj časa držalo, da bi se lotila tega projekta ampak nikoli ni bilo tiste prave priložnosti pa tudi časa ne. Navdih sem dobila od pridnih punc na spletu, katerim gre vsa pohvala za tako delo, ker ni enostavno in zahteva svoj čas in talent. Album je nastajal kar cel teden, ker sem imela željo narediti vse tako kot je treba pa še uživala sem ob tem. Objavljam nekaj slikic. Album ima skupaj 7 notranjih listov, ampak, ker mi slikice niso ravno najbolje uspel