petek, 09. april 2010

Ponovno tukaj z vami ... z opravičilom
Mislim, da vam res dolgujem eno iskreno opravičilo, ker me dolgo, dolgo časa ni bilo med vami. Ne vem kje začeti, kako vse skupaj pojasniti .... ampak, če mogoče začnem tako, da vam povem, da pričakujemo še enega družinskega člana bo mogoče vse skupaj malo bolj jasno. Skratka, smo nekje na polovici nosečnosti, imeli smo malce turbulentno obdobje s pogostimi obiski zdravstvenega doma, bolniško, slabostmi in še kaj bi se našlo. Trenutno je vse v redu in upam, da bo tako ostalo še naprej. Volja do ustvarjanja se počasi vrača, utrujenost je še prisotna ampak v manjšem obsegu, tako da bom v prihodnje poskusila biti kaj bolj pridna z mojimi objavami. Imam tudi občutek slabe vesti, ker nisem imela moči niti pokukati na vaše bloge in pohvaliti vaše mojstrovine. Vem, da sem veliko zamudila, ampak bom poskusila nadoknaditi.
V tem obdobju nisem skoraj nič novega ustvarila, edina čestitka, ki je nastala je tale, ki jo danes objavljam. Narejena je bila za mojo sodelavko, ki se je prejšnji mesec upokojila. Njej je bila všeč in upam, da je tudi vam. Rožice so narejene s Cuttlebug-ovo štanco, okrasni papirji so vsi natisnjeni. Toliko na kratko. Še enkrat se vam opravičujem in vas lepo pozdravljam.
14 komentarjev:

 1. Pa sem se res takoj spomnila, da že dolgo nisem videle nobene novosti pri tebi. Čestitke in držim pesti, da bo vse potekalo tako, kot je treba. Čestitka je pa čisto v tvojem stilu, krasna! Lepo bodi-ta :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Res te ni bilo zelooo dolgo, ampak glede na razloge za odsotnost mislim, da ti nihče ne zameri. :)

  Čestitka je čudovita in upam, da kmalu vidimo še kakšno. :)

  OdgovoriIzbriši
 3. Je treba priznati, da smo te že res pogrešali in sem se že spraševala, če si povsem pustila svoj blog :-) Ampak razlog je čudovit in čestitam in upam, da boš kaj lepega znova ustvarila in delila z nami. Ta čestitka je tudi meni všeč, zelo lepo si jo naredila in taka čista je.

  OdgovoriIzbriši
 4. Opravičila s tako lepim sporočilom so res nekaj posebnega in želim ti, da bi šlo do konca vse gladko, tudi že bomo morali na tvoje čudovite izdelke še malo počakati.

  Bodi lepo, Tanja

  OdgovoriIzbriši
 5. JUUUUPIII! Kako sem vesela za vas! Veš, da sem nekajkrat pomislila nate in se mi je zdelo, da bo kaj takšnega!Res sem vesela in upam, da bo vse OK. Čestitka pa je krasna!

  OdgovoriIzbriši
 6. Vesela sem, da si nazaj, ker sem te pogrešala! Razumem, kako je na začetku nosečnosti in vem, da voje in energije ni. Želim ti, da se izteče vse dobro in bo preostanek nosečnosti lep.

  OdgovoriIzbriši
 7. O, kakšna lepa čestitkica, mi je všeč da je "obšita"...
  Samo da mine utrujenost in da so težave mimo- zdaj bo postalo luštno!!!

  LP

  OdgovoriIzbriši
 8. Iskrene čestitke. In držim pesti, da gre naprej srečno in manj turbolentno kot do sedaj!!!

  Ta čestitka mi je pa tudi meni zelo všeč.

  OdgovoriIzbriši
 9. Oooo, krasna novica. Tvoj izostanek je tako opravičen. Želim ti, da čas do poroda mine v ustvarjalnem duhu, s čim manj slabostmi in podobnimi nosečniškimi pritiklinami :)

  OdgovoriIzbriši
 10. Zelo lepa čestitka in dobrodošla nazaj.

  OdgovoriIzbriši
 11. Glede na naravo odsotnosti se ti itak ni treba opravičevati :) čestitke in veselo pričakovanje ♥ ♥ ♥

  OdgovoriIzbriši
 12. Jupiii, vesela novička. Take so vedno super, še opravičilo ne bi bilo potrebno.
  Tudi jaz sem pogrešala tvoje čestitke. Všeč mi je tvoj čist slog z veliko bele.

  OdgovoriIzbriši
 13. čudovita čestitka in še čudovitejša novica... vse lepo ti želim.

  OdgovoriIzbriši
 14. Punce hvala za tako lepo dobrodošlico. Pogrešala sem vas vse skupaj - ste moj poseben svet, svet prijateljstva, svet ustvarjanja... Vaše lepe besede so mi vlile še dodatno voljo da hitro kaj novega ustvarim. Trenutno pospravljam in popisujem zaloge, kmalu se vrnem. Še enkrat lepo pozdravljene.

  OdgovoriIzbriši