Preskoči na glavno vsebino

Pikapolonica za srečo
Tokrat sem mi je zahotela malo drugačna oblika. Pravzaprav, ko je myscrapchick na svoji spletni strani brezplačno ponujala projekt za izrez čestitke v obliki rožice, sem se takoj zagrela zanj in nastala je tale čestitka. Novi strojček je pridno rezal, jaz pa sem pridno sestavljala delce. Pikapolonico sem odtisnila s pomočjo štampiljke proizvajalca Unitystamp in jo pobarvala s Copic markerji. Skratka, nastalo je tole kar vidite; moram pa priznati, da mi je tale reč vzela kar nekaj časa. Kakšen krat je prav težko uskladiti vizijo v glavi z realnostjo - vedno eden in isti občutek, da še vedno nekaj manjka ..... no, in potem sem še odtisnila majhne rožice na belih listih čestitke in jih toplotno embosirala s prozornim praškom.

No, pa še ena slikica od blizu. Lp!


Komentarji

 1. Prav lušna, pomladna, vesela.

  OdgovoriIzbriši
 2. Dobro sta se ujela vizija in realnost :) Krasna, pomladna čestitka!

  OdgovoriIzbriši
 3. Ja, dobro poznam ta občutek, da nekaj manjka. Ampak spet ti je uspelo ustvariti čestitko, ki ima ravno prav vsega.

  OdgovoriIzbriši
 4. krasna, nežna pomladna čestitka. Prav nič ji ne manjka.

  OdgovoriIzbriši
 5. nežno in cart, za veselje delat :)

  OdgovoriIzbriši
 6. ♥ ♥ ♥ ravno prav, nič ne manjka

  OdgovoriIzbriši
 7. Meni se tudi zdi, da je kompletna! Lepa čestitkica!

  OdgovoriIzbriši
 8. O kar veselje prinese pogleda na tole pikapokico. Zelo lepo!

  OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Vabilo za prvo sveto obhajilo

Hecna stran mojega ustvarjalnega življenja je ta, da moji možgani neprestano delujejo v smeri novih zamisli, postopkov, materialov (jaz to imenujem mentalno ustvarjanje)...., ko pa je potrebno ustvariti nekaj konkretnega (na materialni ravni) odpovejo na čisti liniji. Kakšen teden nazaj sem dobila naročilo za izdelavo vabil za prvo sveto obhajilo. Prepuščena mi je bila izbira tako barve, oblike kot motivov - skratka vse .... kaj pa sedaj ???? Praznina! Dva dni sem potrebovala, da sem prišla do končnega zaključka kako bi naj to vabilo izgledalo, pa še nisem bila čisto prepričana. Je pa res, ko sem enkrat začela z izdelavo - risanjem, rezanjem, .... - pa idejam ni bilo konca. Tako sem prišla do spoznanja, da ni dobro da izgubljam čas v možganskem premlevanju, temveč da se podam v takojšnjo ustvarjalno akcijo.  Že nekaj časa me bolj privlačijo drugačne oblike vabil in čestitk, zato sem se tudi za to priložnost  odločila za nekaj posebnega. Ker pa nisem bila prepričana, da bo to moji str…

Spominček ob rojstvu otroka

Seveda je splet vir mojih inspiracij, tako da tudi tale spominček ima tam svoje korenine. Že nekaj časa nazaj sem videla čisto preprosto tiskano voščilnico z motivom dojenčka pod odejico in ker mi je bila tako všeč sem ji malo priredila v mojem stilu. Narejena je za oba moja otroka - v roza in modri barvi. Notri pride še fotografija in pa ime z datumom rojstva. Je pa fajn, ko se tale spominček lahko uporabi tudi kot vabilo :)
Upam, da je tudi vam všeč. 
Lepo se imejte,


Prvo sveto obhajilo

Letos sem oblikovala dve novi vabili za prvo Sveto obhajilo. Prvo vam predstavljam danes. Osnova je žepek iz perlastega kartončka z reliefnimi vzorčki, satenastim trakom in dodatkom papirnate vrtnice ali metuljčka. Pripravila sem tako roza kot modro različico, vendar roza mi je toliko bolj pri srcu, ker jo bom letos najverjetneje uporabila za obhajilo moje princeske.
V žepek pride zataknjeno vabilo z besedilom - tokrat namesto običajne pravokotne oblike sem se odločila za malce drugačno obliko :)
Prilagam še nekaj slikic.