Preskoči na glavno vsebino

Raketno vabilo
Tokrat vam predstavljam vabilo v obliki zvezde z raketo na sredini. Malce drugačne oblike mi zadnje čase nekako bolj odgovarjajo (malo za popestritev). Seveda je večji del dela opravil moj pridni Cricut. Predlogo za izrez čestitke-zvezde sem tudi tokrat dobila pri myscrapchick, raketo za izrez oziroma celoten projekt za njen izrez v SCAL 2 pa mi je na mojo veliko zahvalo pripravil moj brat. Jaz se risanja v Illustratorju šele učim zato za večja, zahtevna risarska dela poprosim kar njega. Hvala!
Ta projekt sem imela v glavi kar nekaj časa in zdi se mi enkraten za fantovske rojstne dneve. Še nekaj idej imam in upam, da mi jih uspe realizirati kar kmalu.
Raketna predloga: Myscrapchick


Komentarji

 1. OOOOoooo...kakšna raketna lepotička. Všeč mi je čisto vse.

  OdgovoriIzbriši
 2. Čudovito raketno vabilo. :)

  OdgovoriIzbriši
 3. Zelo zelo lušno je tole. Super ideja in končni izdelek se mi zelo dopade.

  OdgovoriIzbriši
 4. Krasni izdelki! Da ne bo tvoj blog predolgo počival, ti podarjam nagrado...na mojem blogu :)

  OdgovoriIzbriši
 5. molto bello e innovativo ma questi possino essere utili a tutti http://www.worldannouncement.net http://www.clickannunci.net http://www.tuttobacheca.com anche per la vostra pubblicita o per i vostri annunci gratuiti

  OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Vabilo za prvo sveto obhajilo

Hecna stran mojega ustvarjalnega življenja je ta, da moji možgani neprestano delujejo v smeri novih zamisli, postopkov, materialov (jaz to imenujem mentalno ustvarjanje)...., ko pa je potrebno ustvariti nekaj konkretnega (na materialni ravni) odpovejo na čisti liniji. Kakšen teden nazaj sem dobila naročilo za izdelavo vabil za prvo sveto obhajilo. Prepuščena mi je bila izbira tako barve, oblike kot motivov - skratka vse .... kaj pa sedaj ???? Praznina! Dva dni sem potrebovala, da sem prišla do končnega zaključka kako bi naj to vabilo izgledalo, pa še nisem bila čisto prepričana. Je pa res, ko sem enkrat začela z izdelavo - risanjem, rezanjem, .... - pa idejam ni bilo konca. Tako sem prišla do spoznanja, da ni dobro da izgubljam čas v možganskem premlevanju, temveč da se podam v takojšnjo ustvarjalno akcijo.  Že nekaj časa me bolj privlačijo drugačne oblike vabil in čestitk, zato sem se tudi za to priložnost  odločila za nekaj posebnega. Ker pa nisem bila prepričana, da bo to moji str…

Spominček ob rojstvu otroka

Seveda je splet vir mojih inspiracij, tako da tudi tale spominček ima tam svoje korenine. Že nekaj časa nazaj sem videla čisto preprosto tiskano voščilnico z motivom dojenčka pod odejico in ker mi je bila tako všeč sem ji malo priredila v mojem stilu. Narejena je za oba moja otroka - v roza in modri barvi. Notri pride še fotografija in pa ime z datumom rojstva. Je pa fajn, ko se tale spominček lahko uporabi tudi kot vabilo :)
Upam, da je tudi vam všeč. 
Lepo se imejte,


Prvo sveto obhajilo

Letos sem oblikovala dve novi vabili za prvo Sveto obhajilo. Prvo vam predstavljam danes. Osnova je žepek iz perlastega kartončka z reliefnimi vzorčki, satenastim trakom in dodatkom papirnate vrtnice ali metuljčka. Pripravila sem tako roza kot modro različico, vendar roza mi je toliko bolj pri srcu, ker jo bom letos najverjetneje uporabila za obhajilo moje princeske.
V žepek pride zataknjeno vabilo z besedilom - tokrat namesto običajne pravokotne oblike sem se odločila za malce drugačno obliko :)
Prilagam še nekaj slikic.