Preskoči na glavno vsebino

Čestitka za krst
Ko sem naročala Magnolia štampiljke, se mi je tale zdela kot nalašč prikladna za Sveti krst moje devet let stare nečakinje. Na žalost sem imela naporen delovni teden in tale čestitka je bila narejena in izročena še isti dan. Čas je terjal svoje in sedaj bi mogoče tu pa tam kaj spremenila. Sicer pa je čisto ok, ampak tu pa tam mi moja samokritičnost ne da miru.
Sem pa vesela, da mi je uspelo zlatenje kronice in plamena sveče (upam, da se vidi na sliki). Tale tehnika zlatenja z zlatimi lističi je zame nekaj čisto novega in glede na to kakšne rezultate je moč dobiti, jo bom sedaj večkrat uporabila na čestitkah (naslednji nakup so vsekakor še srebrni lističi). Štampiljka iz kolekcije "Lucia 2008" je odtisnjena s črno StazOn blazinico, pobarvana pa s tria markerji. Spodnji rob papirja z odtisnjeno Lucio je oblikovan z novim Fiskarsovim robnim luknjačem "Threading water border punch". Bleščeč papir sem spustila skozi hroščka, da sem dobila lep reliefek in ga skupaj z ostalim papirjem in malo belega trakca sestavila v tole čestitko.Komentarji

 1. čestitka je prav primerna za dogodek, ob katerem si jo izročila. Čista, lepa.

  OdgovoriIzbriši
 2. Ooo, takšno štampiljko bi si morala tudi jaz nabaviti, ker bo v prihodnosti kar nekaj sorodnikov, ki jim bo četstitka s takšnim motivom prišla prav.

  Mi je všeč, kako si jo pobarvala in sestavila!!

  Lp, Helena

  OdgovoriIzbriši
 3. Čudovita čestitka. Tudi sama sem primišljevala kakšno čestitko bi od sv. krstu lahko podarila. Na misel so mi prišli samo vezeni motivi. Tale tvoj mi je precej bolj všeč.

  LP, Tanja

  OdgovoriIzbriši
 4. Tale je pa prekrasna čestitka! Lp, Moni

  OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Vabilo za prvo sveto obhajilo

Hecna stran mojega ustvarjalnega življenja je ta, da moji možgani neprestano delujejo v smeri novih zamisli, postopkov, materialov (jaz to imenujem mentalno ustvarjanje)...., ko pa je potrebno ustvariti nekaj konkretnega (na materialni ravni) odpovejo na čisti liniji. Kakšen teden nazaj sem dobila naročilo za izdelavo vabil za prvo sveto obhajilo. Prepuščena mi je bila izbira tako barve, oblike kot motivov - skratka vse .... kaj pa sedaj ???? Praznina! Dva dni sem potrebovala, da sem prišla do končnega zaključka kako bi naj to vabilo izgledalo, pa še nisem bila čisto prepričana. Je pa res, ko sem enkrat začela z izdelavo - risanjem, rezanjem, .... - pa idejam ni bilo konca. Tako sem prišla do spoznanja, da ni dobro da izgubljam čas v možganskem premlevanju, temveč da se podam v takojšnjo ustvarjalno akcijo.  Že nekaj časa me bolj privlačijo drugačne oblike vabil in čestitk, zato sem se tudi za to priložnost  odločila za nekaj posebnega. Ker pa nisem bila prepričana, da bo to moji str…

Spominček ob rojstvu otroka

Seveda je splet vir mojih inspiracij, tako da tudi tale spominček ima tam svoje korenine. Že nekaj časa nazaj sem videla čisto preprosto tiskano voščilnico z motivom dojenčka pod odejico in ker mi je bila tako všeč sem ji malo priredila v mojem stilu. Narejena je za oba moja otroka - v roza in modri barvi. Notri pride še fotografija in pa ime z datumom rojstva. Je pa fajn, ko se tale spominček lahko uporabi tudi kot vabilo :)
Upam, da je tudi vam všeč. 
Lepo se imejte,


Prvo sveto obhajilo

Letos sem oblikovala dve novi vabili za prvo Sveto obhajilo. Prvo vam predstavljam danes. Osnova je žepek iz perlastega kartončka z reliefnimi vzorčki, satenastim trakom in dodatkom papirnate vrtnice ali metuljčka. Pripravila sem tako roza kot modro različico, vendar roza mi je toliko bolj pri srcu, ker jo bom letos najverjetneje uporabila za obhajilo moje princeske.
V žepek pride zataknjeno vabilo z besedilom - tokrat namesto običajne pravokotne oblike sem se odločila za malce drugačno obliko :)
Prilagam še nekaj slikic.