nedelja, 23. november 2008

Čestitka za krst
Ko sem naročala Magnolia štampiljke, se mi je tale zdela kot nalašč prikladna za Sveti krst moje devet let stare nečakinje. Na žalost sem imela naporen delovni teden in tale čestitka je bila narejena in izročena še isti dan. Čas je terjal svoje in sedaj bi mogoče tu pa tam kaj spremenila. Sicer pa je čisto ok, ampak tu pa tam mi moja samokritičnost ne da miru.
Sem pa vesela, da mi je uspelo zlatenje kronice in plamena sveče (upam, da se vidi na sliki). Tale tehnika zlatenja z zlatimi lističi je zame nekaj čisto novega in glede na to kakšne rezultate je moč dobiti, jo bom sedaj večkrat uporabila na čestitkah (naslednji nakup so vsekakor še srebrni lističi). Štampiljka iz kolekcije "Lucia 2008" je odtisnjena s črno StazOn blazinico, pobarvana pa s tria markerji. Spodnji rob papirja z odtisnjeno Lucio je oblikovan z novim Fiskarsovim robnim luknjačem "Threading water border punch". Bleščeč papir sem spustila skozi hroščka, da sem dobila lep reliefek in ga skupaj z ostalim papirjem in malo belega trakca sestavila v tole čestitko.4 komentarji:

 1. čestitka je prav primerna za dogodek, ob katerem si jo izročila. Čista, lepa.

  OdgovoriIzbriši
 2. Ooo, takšno štampiljko bi si morala tudi jaz nabaviti, ker bo v prihodnosti kar nekaj sorodnikov, ki jim bo četstitka s takšnim motivom prišla prav.

  Mi je všeč, kako si jo pobarvala in sestavila!!

  Lp, Helena

  OdgovoriIzbriši
 3. Čudovita čestitka. Tudi sama sem primišljevala kakšno čestitko bi od sv. krstu lahko podarila. Na misel so mi prišli samo vezeni motivi. Tale tvoj mi je precej bolj všeč.

  LP, Tanja

  OdgovoriIzbriši
 4. Tale je pa prekrasna čestitka! Lp, Moni

  OdgovoriIzbriši