sreda, 05. november 2008

V pričakovanju veselega decembra

Moram priznati, da me že en mesec daje obdobje, ko večinoma izdelujem novoletne čestitke. Ja, že diši po praznikih. Kaj ni to lepo? Letos, z razliko prejšnjih let, bi rada imela  pripravljene čestitke veliko prej. Lani sem jih hitela izdelovati nekaj dni pred Božičem in upala, da bodo dostavljene pravočasno. Ja, letos bo drugače. Dragi moj blogec še ne veš kaj te čaka do izteka tega leta - čestitke, čestitke, čestitke pa še kaj se bo našlo.
Čestitka, ki jo danes objavljam ima za osnovo ekopapir oziroma karton (ne vem točnega imena). Uporabljena pa sta še moder in zelen barvni karton. Valoviti in navadni krogec sta izrezana s Cuttlebug-om z nestiji, smrekice pa prav tako izrezane in embosirane s Cuttlebug-ovo kombinirano štanco "Treetops" (kombinirana pa zato, ker omogoča tako izrezovanje kot tudi embosiranje - izdelovanje reliefa). Moder krogec je še dodatno okrašen z vijugicami, ki so bile odtisnjene s pomočjo štampiljke, Versamark blazinice in embosirane s heat gun-om in belim embossing praškom. Rezultat je fantastičen - Stamp-n Stuff embossing praški so vredni svojega denarja, prav tako Versamark blazinica s katero so bile odtisnjene tudi snežinkice na eko kartonu. Napis Srečno je sprintan iz računalnika. Voščilnico sem nato sestavila, dodatno okrasila z belim trakcem in bleščicami, smrekicam pa dodala še rumene zvezdice. 

4 komentarji:

 1. Tvoja čestitka mi je zelo všeč! Izbrala si preprosto in zelo učinkovito kombinacijo. Toplotno embosiranje res da fantastične rezultate. Tvoj bloges gre med moje priljubljene.

  OdgovoriIzbriši
 2. Sem vesela, da ti je všeč. Velikokrat ne veš sploh kako bi kaj spravil skupaj potem pa kar rata. Še enkrat hvala za tako lep komentar.

  OdgovoriIzbriši
 3. :) kok je luštna :o)

  Na eni strani preprosta, na drugi strani pa dodelana v detajle :)

  Daj, objavi še tiste iz albuma :) so vse takoooo kjuti

  OdgovoriIzbriši
 4. Bom, bom objavila - in to prav kmalu :)

  OdgovoriIzbriši