Preskoči na glavno vsebino

Mahurčki, mehurčki, mehurčki ...
Malce z zamudo objavljam še modro različico angelčka v kadici. Tokrat sem izbrala kombinacijo barv modro-rumeno-belo (za spremembo). Študirala sem, kako bi ga senčila z distresserji ampak mi ni in ni šlo. Najraje ga imam takole - nedolžno belega. Postopek izdelave je vedno isti, in sicer hrošček, nestiji, šivalni stroj, trakec, bleščice pa Rangerjev Glossy accents.
Angelček je Magnolia štampiljka, pobarvan pa je s Copic Ciao markerji. A sem še kaj pozabila?

Komentarji

 1. Te tvoje "nedolžno" bele čestitke so meni tako zelo pri srcu :) in za moj okus na njih ne manjka nič :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Je kakšen cukerček. Prelepa čestitka je.

  OdgovoriIzbriši
 3. Meni so pa prav všeč te čiste linije brez senčenja.
  Zelo lepa mehurčkasta voščilnica in tale motiv mi je resnično všeč.

  OdgovoriIzbriši
 4. Čudovita bejbi čestitka je. Tudi meni prav pašejo te tvoje čiste čestitka.

  OdgovoriIzbriši
 5. Odlična čestitka. Umirjena, a živa.

  OdgovoriIzbriši
 6. Kako je dobro pobarvan! Super čestitka je, pa še tako ljubek motiv, da si ga morem nabavi. Super je!
  Beti

  OdgovoriIzbriši
 7. Noro dobra, zelo otroško-simpatična razglednica.

  OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Vabilo za prvo sveto obhajilo

Hecna stran mojega ustvarjalnega življenja je ta, da moji možgani neprestano delujejo v smeri novih zamisli, postopkov, materialov (jaz to imenujem mentalno ustvarjanje)...., ko pa je potrebno ustvariti nekaj konkretnega (na materialni ravni) odpovejo na čisti liniji. Kakšen teden nazaj sem dobila naročilo za izdelavo vabil za prvo sveto obhajilo. Prepuščena mi je bila izbira tako barve, oblike kot motivov - skratka vse .... kaj pa sedaj ???? Praznina! Dva dni sem potrebovala, da sem prišla do končnega zaključka kako bi naj to vabilo izgledalo, pa še nisem bila čisto prepričana. Je pa res, ko sem enkrat začela z izdelavo - risanjem, rezanjem, .... - pa idejam ni bilo konca. Tako sem prišla do spoznanja, da ni dobro da izgubljam čas v možganskem premlevanju, temveč da se podam v takojšnjo ustvarjalno akcijo.  Že nekaj časa me bolj privlačijo drugačne oblike vabil in čestitk, zato sem se tudi za to priložnost  odločila za nekaj posebnega. Ker pa nisem bila prepričana, da bo to moji str…

Spominček ob rojstvu otroka

Seveda je splet vir mojih inspiracij, tako da tudi tale spominček ima tam svoje korenine. Že nekaj časa nazaj sem videla čisto preprosto tiskano voščilnico z motivom dojenčka pod odejico in ker mi je bila tako všeč sem ji malo priredila v mojem stilu. Narejena je za oba moja otroka - v roza in modri barvi. Notri pride še fotografija in pa ime z datumom rojstva. Je pa fajn, ko se tale spominček lahko uporabi tudi kot vabilo :)
Upam, da je tudi vam všeč. 
Lepo se imejte,


Prvo sveto obhajilo

Letos sem oblikovala dve novi vabili za prvo Sveto obhajilo. Prvo vam predstavljam danes. Osnova je žepek iz perlastega kartončka z reliefnimi vzorčki, satenastim trakom in dodatkom papirnate vrtnice ali metuljčka. Pripravila sem tako roza kot modro različico, vendar roza mi je toliko bolj pri srcu, ker jo bom letos najverjetneje uporabila za obhajilo moje princeske.
V žepek pride zataknjeno vabilo z besedilom - tokrat namesto običajne pravokotne oblike sem se odločila za malce drugačno obliko :)
Prilagam še nekaj slikic.