sobota, 14. februar 2009

Tudi mene so pofočkali in obdarili


Joj kako sem vesela. Manuela in Alenka sta me pofočkali in po pravilih igre moram sedaj objaviti šesto sliko v šesti mapi in napisati nekaj besed. In to je to:
Ja, to je moja Emma, punčka, pa čeprav na sliki in po obnašanju zgleda kot fantek. Slika je nastala lani za Miklavža in mislim, da je sedaj jasno, da je tisto okrog ust čokolada. 

Če nadaljujem, bi sedaj morala, prav tako po pravilih igre, pofočkati naslednjih šest blogeric. Ampak glede na to, da so se igrice udeležile že vse punce kar jih jaz poznam, pofočkam vse ostale, ki to niso in bi radi bili. 

Za konec, za sladico, pa vam ponosno predstavljam nagrado, ki mi jo je podelila Tanja.
Tanja, hvala za lepe besede. Se pridružujem tvojim mislim glede prijetne spletne družbice. Po napornem delovnem dnevu si prav spočijem utrujene možgančke, ko prebiram bloge ustvarjalnih in prijetnih punc. Zato pa moje drage prijateljice, tale nagrada je vaša. Zasluženo vaša. Mogoče to ni po pravilih igre, ampak punce, vi ste moj vir energije,  vi ste moj ustvarjalni vrelec. Ko pa že govorimo o ustvarjalnosti, misli, da je že čas, da naredim kakšno novo čestitko, zato Mojca veselo na delo!

3 komentarji:

 1. darling, tvoja lušna Emma ima gor rozi majčko.
  Kako bi lahko bila fantek?

  OdgovoriIzbriši
 2. :) Hm, pri nas se najde tudi kakšna fotka, ko je mali korenkjak oblečen v roza bodi. Saj je samo za doma ;)
  To je pa tako, če imaš starejšo sestrico, hi hi.

  Čestitke :)

  OdgovoriIzbriši
 3. Mojca, tvoja pupa je pa pravi cukček :)

  OdgovoriIzbriši