četrtek, 05. februar 2009

Tilda in ljubezensko pismo
Obljubim, da naslednja čestitka ne bo v kombinaciji roza, rdeča. Ampak kaj ko tale Valentin kriči po rdečem in roza je tako lepa. Pa še Tilda je barvana z mojimi novimi flomastri Copic Ciao, med katerimi so kar štiri odtenki roza barve. V bistvu sem jih kupila poskusno, kot nekakšno dopolnilo tria markerjem in naj povem, da tako tria kot copic so zelo, zelo v redu flomastri. Tildo s pismom v roki sem kombinirala še z eno Magnolia štampiljo "14FEB", odtisnjeno z rdečo VersaFine blazinico (satin red) in toplotno embosirano s prozornim embossing praškom. Oba krogca sta izrezana z nestiji in hroščkom. Vogalček nad Tildo je izrezan s Sizzlits štanco. Vzorčast papir sem dobila tukaj (cinnamonscraps) in ga v Photoshopu malenkostno posvetlila in natisnila na malo boljši inkjet papir. Majhni srčki so izrezani z navadno ročno štanco in dodatno premazani s Cotton Candy stickles bleščicami. Tudi rožice na Tildini oblekici ter mašnici v laseh sta še dodatno pobarvani z gel rdečim pisalom z dodatkom bleščic (le na sliki se to slabo vidi). A ja, pa še tole - mantralo me je, da bi Tildiko senčila z distressovo blazinico, ampak potem se za to nisem odločila, ker sem se bala, da bom vse skupaj zafušala. Manjka mi še kakšna učna ura senčenja. Mogoče naslednjič.

14 komentarjev:

 1. Meni je tale kombinacija prav všeč. In mi k valentinovem tudi najbolj paše. Sem pač zapriseženka "stare" klasike. :) Sam si pa pridna k že tako lepo delaš valentinove čestitke. Mene ta podvig še čaka. :)

  OdgovoriIzbriši
 2. pri tebi pa bombinacija rdeča in roza izpadeta super:))

  OdgovoriIzbriši
 3. Luštna čestitka v krasni barvni kombinaciji.

  OdgovoriIzbriši
 4. Takšna kot je, je popolna!
  Res, krasno ustvarjaš.

  OdgovoriIzbriši
 5. Meni je čudovita, cukrasta.. čisto prava za Valentinovo :)

  OdgovoriIzbriši
 6. in roza in rdeča v kombinaciji spominjata na bombone, sladkorne paličice, poletne oblekce in same fine stvari.

  OdgovoriIzbriši
 7. Še ena zelo lepa čestitka je nastala. In ta barvna kombinacija ti super uspeva ... :)

  OdgovoriIzbriši
 8. Spet zelo čudovita. Prisrčna in simpatična. Čepraav trenutno ne papirčkam, me ob pogledu na take lušne voščilnice prime, da bi malo rezala in barvala...

  OdgovoriIzbriši
 9. Čestitka je prav čudovita! Mi je kar malo žal, da nisem naročila Tildinega valentinovega kompleta. Štampiljke so prekrasne.
  Lp, Nataša.

  OdgovoriIzbriši
 10. Pokukaj na moj blog-sem te "pofočkala." :)

  OdgovoriIzbriši
 11. Mojca, na mojem blogu te čaka darilce.

  OdgovoriIzbriši
 12. Pofočkana si, poglej na moj blog;);););

  OdgovoriIzbriši
 13. Čudovita čestitka. Zelo mi je všeč kombinacija bele, rdeče in roza barve.

  OdgovoriIzbriši
 14. Zelo lepa čestitka. Ampak zakaj pučka nima ust? Mogoče je to že bilo kje prej povedano, a sem šele danes naletela na to stran, tako da ne vem ...

  OdgovoriIzbriši