Preskoči na glavno vsebino

Bela snežinka
Pri listanju revije Christmas Cards 2009 sem naletela na čestitko v kombinaciji barv rjavo zelena in odtisom bele snežinke, štampiljke, ki jo drugače tudi sama imam v svoji zalogi štampiljk proizvajalca Unity Stamp. Kombinacija mi je bila zanimiva zato sem tudi sama poskusila ustvariti nekaj podobnega; sicer sem izbrala drugačno postavitev in dodala nekaj svojih detajlov. Za osnovo sem vzela 270g rjavi papir in potem vse skupaj kombinirala z belim papirjem in zeleno peno. Možnost sem imela preizkusiti še svoj novi nakup, to je JustRite Stamper Set ali po domače set štampiljk-črk, ki ti omogočajo odtis besede, ki si jo sestaviš po lastni želji. Tako sem v krogu sestavila 3x besedo "Srečno", le strešico sem sama kasneje dodala s črnim pisalom. Bela snežinka je toplotno embossirana z belim embossing prahom, prav tako snežinke v ozadju, le prahec je bil tukaj prozoren. Dodane so bleščeče zvezdice in srebrn trakec.
Sedaj pa tečem ven na sonček, vreme je prekrasno in se ga splača izkoristiti za kakšen lep sprehod v naravi, mogoče še kakšen kostanjček pade v vrečko ....

Komentarji

 1. Lepa čestitka. Enostavna ,a zelo lepa!

  OdgovoriIzbriši
 2. Ful lepa! Zelo mi je všeč barvna kombinacija, pa odtisi snežink s prozornim prahom na podlagi. In postavitev...tudi jaz bi kaj podobnega sprobala :-)))

  OdgovoriIzbriši
 3. Všeč so mi tvoje čestitke, ravno prav so okrašene in dajo poseben učinek. lepa kombinacija.

  OdgovoriIzbriši
 4. Tale snežena voščilnica mi je pa zelo všeč! Tudi jaz nameravam letošnje naredit z embossing prahci:)

  OdgovoriIzbriši
 5. Ej super je izpadlo!

  Res lepa čestitka!

  OdgovoriIzbriši
 6. Krasna čestitka. Ravno prav vsega. Iiii, pa JustRite set imaš. To imam tudi jaz v prihodnje na seznamu "moraš imeti" :)

  OdgovoriIzbriši
 7. Super!
  Pa nič hudega, če ni točno taka, kot je tista v reviji - tukaj si dala v čestitko nekaj sebe, kar pa je še več vredno.

  OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Vabilo za prvo sveto obhajilo

Hecna stran mojega ustvarjalnega življenja je ta, da moji možgani neprestano delujejo v smeri novih zamisli, postopkov, materialov (jaz to imenujem mentalno ustvarjanje)...., ko pa je potrebno ustvariti nekaj konkretnega (na materialni ravni) odpovejo na čisti liniji. Kakšen teden nazaj sem dobila naročilo za izdelavo vabil za prvo sveto obhajilo. Prepuščena mi je bila izbira tako barve, oblike kot motivov - skratka vse .... kaj pa sedaj ???? Praznina! Dva dni sem potrebovala, da sem prišla do končnega zaključka kako bi naj to vabilo izgledalo, pa še nisem bila čisto prepričana. Je pa res, ko sem enkrat začela z izdelavo - risanjem, rezanjem, .... - pa idejam ni bilo konca. Tako sem prišla do spoznanja, da ni dobro da izgubljam čas v možganskem premlevanju, temveč da se podam v takojšnjo ustvarjalno akcijo.  Že nekaj časa me bolj privlačijo drugačne oblike vabil in čestitk, zato sem se tudi za to priložnost  odločila za nekaj posebnega. Ker pa nisem bila prepričana, da bo to moji str…

Spominček ob rojstvu otroka

Seveda je splet vir mojih inspiracij, tako da tudi tale spominček ima tam svoje korenine. Že nekaj časa nazaj sem videla čisto preprosto tiskano voščilnico z motivom dojenčka pod odejico in ker mi je bila tako všeč sem ji malo priredila v mojem stilu. Narejena je za oba moja otroka - v roza in modri barvi. Notri pride še fotografija in pa ime z datumom rojstva. Je pa fajn, ko se tale spominček lahko uporabi tudi kot vabilo :)
Upam, da je tudi vam všeč. 
Lepo se imejte,


Prvo sveto obhajilo

Letos sem oblikovala dve novi vabili za prvo Sveto obhajilo. Prvo vam predstavljam danes. Osnova je žepek iz perlastega kartončka z reliefnimi vzorčki, satenastim trakom in dodatkom papirnate vrtnice ali metuljčka. Pripravila sem tako roza kot modro različico, vendar roza mi je toliko bolj pri srcu, ker jo bom letos najverjetneje uporabila za obhajilo moje princeske.
V žepek pride zataknjeno vabilo z besedilom - tokrat namesto običajne pravokotne oblike sem se odločila za malce drugačno obliko :)
Prilagam še nekaj slikic.