nedelja, 11. oktober 2009

Bela snežinka
Pri listanju revije Christmas Cards 2009 sem naletela na čestitko v kombinaciji barv rjavo zelena in odtisom bele snežinke, štampiljke, ki jo drugače tudi sama imam v svoji zalogi štampiljk proizvajalca Unity Stamp. Kombinacija mi je bila zanimiva zato sem tudi sama poskusila ustvariti nekaj podobnega; sicer sem izbrala drugačno postavitev in dodala nekaj svojih detajlov. Za osnovo sem vzela 270g rjavi papir in potem vse skupaj kombinirala z belim papirjem in zeleno peno. Možnost sem imela preizkusiti še svoj novi nakup, to je JustRite Stamper Set ali po domače set štampiljk-črk, ki ti omogočajo odtis besede, ki si jo sestaviš po lastni želji. Tako sem v krogu sestavila 3x besedo "Srečno", le strešico sem sama kasneje dodala s črnim pisalom. Bela snežinka je toplotno embossirana z belim embossing prahom, prav tako snežinke v ozadju, le prahec je bil tukaj prozoren. Dodane so bleščeče zvezdice in srebrn trakec.
Sedaj pa tečem ven na sonček, vreme je prekrasno in se ga splača izkoristiti za kakšen lep sprehod v naravi, mogoče še kakšen kostanjček pade v vrečko ....

8 komentarjev:

 1. Lepa čestitka. Enostavna ,a zelo lepa!

  OdgovoriIzbriši
 2. Ful lepa! Zelo mi je všeč barvna kombinacija, pa odtisi snežink s prozornim prahom na podlagi. In postavitev...tudi jaz bi kaj podobnega sprobala :-)))

  OdgovoriIzbriši
 3. Všeč so mi tvoje čestitke, ravno prav so okrašene in dajo poseben učinek. lepa kombinacija.

  OdgovoriIzbriši
 4. Tale snežena voščilnica mi je pa zelo všeč! Tudi jaz nameravam letošnje naredit z embossing prahci:)

  OdgovoriIzbriši
 5. Ej super je izpadlo!

  Res lepa čestitka!

  OdgovoriIzbriši
 6. Krasna čestitka. Ravno prav vsega. Iiii, pa JustRite set imaš. To imam tudi jaz v prihodnje na seznamu "moraš imeti" :)

  OdgovoriIzbriši
 7. Super!
  Pa nič hudega, če ni točno taka, kot je tista v reviji - tukaj si dala v čestitko nekaj sebe, kar pa je še več vredno.

  OdgovoriIzbriši