sreda, 21. oktober 2009

Darilce
In seveda nadaljevanje. Objavljam obljubljeno čestitko iz serije "Eko". Tokrat je snežaka zamenjalo novoletno darilce, ki je seveda izrezano s Cuttlebug-ovo štanco ter okrašeno s krogci in bleščicami. V bistvu zelo enostavno, ampak moram priznati, da sem za tole kombinacijo porabila kar nekaj časa. Nekaj preglavic mi je delal napis "Srečno", ker ni in ni bilo prave postavitve zanj, ampak na koncu mi je vendarle uspelo in rezultat je tu. Upam, da vam je všeč.


9 komentarjev:

 1. Zgleda tako čisto in nežno. Prav nobel!

  OdgovoriIzbriši
 2. Meni je zelo, zelo všeč. Elegantna in sveža. Hvala za idejo o rezanju motivov malo bolj na debelo. Čisto drugače izpadejo. Jaz čakam svoj prvi strojček in komaj čakam, da bo prišel. Pa se šablone ne prej uničijo v tem primeru?

  OdgovoriIzbriši
 3. Tvoj stil čestitk mi je zelo všeč, saj so tako lepe in nežne. Tale eko serija je pa vseh pohval vredna, saj so vse po vrsti čudovite.

  OdgovoriIzbriši
 4. Čestitka je odlična. Prav vse na njej mi je všeč. :) In tudi napis ti je uspelo postaviti na super mesto. :)

  OdgovoriIzbriši
 5. Ja,mi je všeč. In to zelo, zelo. Sploh vse tvoje so krasne.

  OdgovoriIzbriši
 6. Ja, zelo lušna čestitka in napis je prav posrečeno postavljen tako postrani. Vse je na svojem mestu, nič ni odvečnega in vse je tako skladno.

  OdgovoriIzbriši
 7. Glede šablon ne vem, če se kaj dosti uničijo. Meni je merilo to, da gre skozi strojček - če ne gre ga ne silim. Režem pa skoraj vedno debele materiale (debele v smislu ne preveč tanke kar je cca šeleshamer in tanek kartonček od škatlice za čaj ali kakšna druga embalaža) in do sedaj nisem opazila, da bi mi kaj slabše rezalo.
  Tina, upam, da ti bo ta nasvet v pomoč pri tvojem strojčku. Lp in pridno ustvarjajte.

  OdgovoriIzbriši
 8. Super ideja :) tudi jaz imam takole darilce :), pa ga še nisem uporabila kot glavni motiv - vedno na zadnji strani, kot podporo trakcu za zavezovanje.

  OdgovoriIzbriši