Preskoči na glavno vsebino

Darilce
In seveda nadaljevanje. Objavljam obljubljeno čestitko iz serije "Eko". Tokrat je snežaka zamenjalo novoletno darilce, ki je seveda izrezano s Cuttlebug-ovo štanco ter okrašeno s krogci in bleščicami. V bistvu zelo enostavno, ampak moram priznati, da sem za tole kombinacijo porabila kar nekaj časa. Nekaj preglavic mi je delal napis "Srečno", ker ni in ni bilo prave postavitve zanj, ampak na koncu mi je vendarle uspelo in rezultat je tu. Upam, da vam je všeč.


Komentarji

 1. Zgleda tako čisto in nežno. Prav nobel!

  OdgovoriIzbriši
 2. Meni je zelo, zelo všeč. Elegantna in sveža. Hvala za idejo o rezanju motivov malo bolj na debelo. Čisto drugače izpadejo. Jaz čakam svoj prvi strojček in komaj čakam, da bo prišel. Pa se šablone ne prej uničijo v tem primeru?

  OdgovoriIzbriši
 3. Tvoj stil čestitk mi je zelo všeč, saj so tako lepe in nežne. Tale eko serija je pa vseh pohval vredna, saj so vse po vrsti čudovite.

  OdgovoriIzbriši
 4. Čestitka je odlična. Prav vse na njej mi je všeč. :) In tudi napis ti je uspelo postaviti na super mesto. :)

  OdgovoriIzbriši
 5. Ja,mi je všeč. In to zelo, zelo. Sploh vse tvoje so krasne.

  OdgovoriIzbriši
 6. Ja, zelo lušna čestitka in napis je prav posrečeno postavljen tako postrani. Vse je na svojem mestu, nič ni odvečnega in vse je tako skladno.

  OdgovoriIzbriši
 7. Glede šablon ne vem, če se kaj dosti uničijo. Meni je merilo to, da gre skozi strojček - če ne gre ga ne silim. Režem pa skoraj vedno debele materiale (debele v smislu ne preveč tanke kar je cca šeleshamer in tanek kartonček od škatlice za čaj ali kakšna druga embalaža) in do sedaj nisem opazila, da bi mi kaj slabše rezalo.
  Tina, upam, da ti bo ta nasvet v pomoč pri tvojem strojčku. Lp in pridno ustvarjajte.

  OdgovoriIzbriši
 8. Super ideja :) tudi jaz imam takole darilce :), pa ga še nisem uporabila kot glavni motiv - vedno na zadnji strani, kot podporo trakcu za zavezovanje.

  OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Vabilo za prvo sveto obhajilo

Hecna stran mojega ustvarjalnega življenja je ta, da moji možgani neprestano delujejo v smeri novih zamisli, postopkov, materialov (jaz to imenujem mentalno ustvarjanje)...., ko pa je potrebno ustvariti nekaj konkretnega (na materialni ravni) odpovejo na čisti liniji. Kakšen teden nazaj sem dobila naročilo za izdelavo vabil za prvo sveto obhajilo. Prepuščena mi je bila izbira tako barve, oblike kot motivov - skratka vse .... kaj pa sedaj ???? Praznina! Dva dni sem potrebovala, da sem prišla do končnega zaključka kako bi naj to vabilo izgledalo, pa še nisem bila čisto prepričana. Je pa res, ko sem enkrat začela z izdelavo - risanjem, rezanjem, .... - pa idejam ni bilo konca. Tako sem prišla do spoznanja, da ni dobro da izgubljam čas v možganskem premlevanju, temveč da se podam v takojšnjo ustvarjalno akcijo.  Že nekaj časa me bolj privlačijo drugačne oblike vabil in čestitk, zato sem se tudi za to priložnost  odločila za nekaj posebnega. Ker pa nisem bila prepričana, da bo to moji str…

Spominček ob rojstvu otroka

Seveda je splet vir mojih inspiracij, tako da tudi tale spominček ima tam svoje korenine. Že nekaj časa nazaj sem videla čisto preprosto tiskano voščilnico z motivom dojenčka pod odejico in ker mi je bila tako všeč sem ji malo priredila v mojem stilu. Narejena je za oba moja otroka - v roza in modri barvi. Notri pride še fotografija in pa ime z datumom rojstva. Je pa fajn, ko se tale spominček lahko uporabi tudi kot vabilo :)
Upam, da je tudi vam všeč. 
Lepo se imejte,


Prvo sveto obhajilo

Letos sem oblikovala dve novi vabili za prvo Sveto obhajilo. Prvo vam predstavljam danes. Osnova je žepek iz perlastega kartončka z reliefnimi vzorčki, satenastim trakom in dodatkom papirnate vrtnice ali metuljčka. Pripravila sem tako roza kot modro različico, vendar roza mi je toliko bolj pri srcu, ker jo bom letos najverjetneje uporabila za obhajilo moje princeske.
V žepek pride zataknjeno vabilo z besedilom - tokrat namesto običajne pravokotne oblike sem se odločila za malce drugačno obliko :)
Prilagam še nekaj slikic.