Preskoči na glavno vsebino

Tretji rojstni dan
Kako dnevi in meseci hitro tečejo. Skoraj bo že mesec dni od moje zadnje objave, nimam pa skoraj nič novega za pokazati, razen vabila, ki sem ga na hitro spravila skupaj. Ja, ta vmesni čas smo praznovali tretji rojstni dan in moja punca je že prava punca - "velika punca" bi rekla moja Emma. Zabava je bila enkratna, torta tudi, skratka vse OK in nepozabno.
Glede vabila, pa takole - idej je bilo veliko, časa malo in rezultat je viden na sliki. Za izdelavo same osnove sem uporabila štanco StampinUp Bigz Top Note. Punčka, rožice in besedilo so rezultat dela v Photoshop-u - moje je samo sestavljanje in oblikovanje, sam digitalni material (ozadje z rožicami in punčka) pa je last Nancy Kubo.

Uporabljeno:

OKRASNI PAPIR: Nancy Kubo - Recipe Challenge - Little Dream Designs

Komentarji

 1. Zelo lepa vabila si naredila za "veliko punco" in njeno "veliko" rojstnodnevno obletnico. :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Zelo simpatična so tale vabila za malo princesko. Sigurno je bila vesela in ponosna.

  OdgovoriIzbriši
 3. Nežno in elegantno, prav primerno za triletnico! Super!

  OdgovoriIzbriši
 4. Vedno tako pogrešam tvoje objave, čeprav razumem hektični čas!! Vsi tvoji izdelki so tako nežni in popolni, DA SE JIH SPLOH NE MOREM NAGLEDATI!

  OdgovoriIzbriši
 5. Zelo simpatično in ljubko! Všeč mi je, kako lepo kombiniraš digitalne elemente!

  OdgovoriIzbriši
 6. Tudi meni je zelo lepa, luštno, luštno!!

  OdgovoriIzbriši
 7. Super nežna in preprosto lepa vabila.

  OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Vabilo za prvo sveto obhajilo

Hecna stran mojega ustvarjalnega življenja je ta, da moji možgani neprestano delujejo v smeri novih zamisli, postopkov, materialov (jaz to imenujem mentalno ustvarjanje)...., ko pa je potrebno ustvariti nekaj konkretnega (na materialni ravni) odpovejo na čisti liniji. Kakšen teden nazaj sem dobila naročilo za izdelavo vabil za prvo sveto obhajilo. Prepuščena mi je bila izbira tako barve, oblike kot motivov - skratka vse .... kaj pa sedaj ???? Praznina! Dva dni sem potrebovala, da sem prišla do končnega zaključka kako bi naj to vabilo izgledalo, pa še nisem bila čisto prepričana. Je pa res, ko sem enkrat začela z izdelavo - risanjem, rezanjem, .... - pa idejam ni bilo konca. Tako sem prišla do spoznanja, da ni dobro da izgubljam čas v možganskem premlevanju, temveč da se podam v takojšnjo ustvarjalno akcijo.  Že nekaj časa me bolj privlačijo drugačne oblike vabil in čestitk, zato sem se tudi za to priložnost  odločila za nekaj posebnega. Ker pa nisem bila prepričana, da bo to moji str…

Spominček ob rojstvu otroka

Seveda je splet vir mojih inspiracij, tako da tudi tale spominček ima tam svoje korenine. Že nekaj časa nazaj sem videla čisto preprosto tiskano voščilnico z motivom dojenčka pod odejico in ker mi je bila tako všeč sem ji malo priredila v mojem stilu. Narejena je za oba moja otroka - v roza in modri barvi. Notri pride še fotografija in pa ime z datumom rojstva. Je pa fajn, ko se tale spominček lahko uporabi tudi kot vabilo :)
Upam, da je tudi vam všeč. 
Lepo se imejte,


Prvo sveto obhajilo

Letos sem oblikovala dve novi vabili za prvo Sveto obhajilo. Prvo vam predstavljam danes. Osnova je žepek iz perlastega kartončka z reliefnimi vzorčki, satenastim trakom in dodatkom papirnate vrtnice ali metuljčka. Pripravila sem tako roza kot modro različico, vendar roza mi je toliko bolj pri srcu, ker jo bom letos najverjetneje uporabila za obhajilo moje princeske.
V žepek pride zataknjeno vabilo z besedilom - tokrat namesto običajne pravokotne oblike sem se odločila za malce drugačno obliko :)
Prilagam še nekaj slikic.