nedelja, 18. oktober 2009

Eko snežak s kapo
Serija "Eko" čestitk se nadaljuje. Zakaj "eko"? Prvič zato, ker osnova čestitk v tej liniji, je eko karton in drugič, ker kaj bolj pametnega mi ni prišlo na pamet. Skratka, tukaj je snežak s kapo, na objavo pa čaka še eno čisto frišna. Upam, da mi jo bo uspelo objavit v naslednjih dneh. Želim vam topel delovni teden in en Brrr... pozdrav vsem :).


8 komentarjev:

 1. U, kako lepe barve. Tako mi je všeč dodatek rožnate in mali kristalček pri pikicah.Snežak je pa sploh enkraten, le ne morem pogruntati kako je narejen.Pa vijugasti veter in snežinke okrog njega...krasna je, res!

  OdgovoriIzbriši
 2. Tale tehnika snežaka tudi mene zanima :)
  Sicer je čestitka zopet čisto tvoja, tako lepa ...
  Komaj čakam novih!

  OdgovoriIzbriši
 3. Lepa tale eko čestitka!Snežak je tako simpatičen in izdelava popolna.Hitro pokaži kaj novega, komaj čakam!

  OdgovoriIzbriši
 4. Všeč mi je tale tvoj stil, vedno tako lušno in lepo izpadejo te tvoje čestitke. Res imaš pravo ime bloga :-) Tale snežakec pa je tudi meni uganka. Je narejens cuttlebug-om?

  OdgovoriIzbriši
 5. Joj, kako kjuti snežakec. Tale čestitka je pa res zimsko brrr lepa.

  OdgovoriIzbriši
 6. Punce, hvala za vaše lepe komentarje - ste moja vzpodbuda in vir energije za nadaljnje ustvarjanje. Glede snežaka pa ima Vladuška prav - narejen je s Cuttlebug-ovo štanco. Mogoče kot zanimivost - šeleshamer zalepim na tanjši karton in potem vse skupaj izrežem - dobim pa lepo figurico, ki je primerno debela in trpežna. Še enkrat hvala in lep pozdrav.

  OdgovoriIzbriši
 7. Eko karton je meni najljubša osnova za čestitke.
  Sploh pa, če ga kombiniraš z živimi barvami :)

  OdgovoriIzbriši
 8. Heheheee, tale je pa tko prisrčna :) Super kombinacije.

  OdgovoriIzbriši